De valamelyik nap kerdeztek, h ovu utan 3 nappal tudnak csak egyutt lenni a parjaval es mindenki azt irta akkor errol lecsusztak...
Nem ertem akkor... Spontan peteeres csak orgazmustol lehet nem?
Sajnalom kedves utolso remelem hamar osszejon!
Nekem van mar ket babam es mindketto mensi vegen fogant:)
Nem vezettem soha gorbet nem figyeltem a nyakom nem ovu teszteltem..azt viszont mindig tudtam mikor van pe-m mert nagyon fajt a hasam es megereztem, hogy a jobb oldal vagy a bal oldal repedt e meg:)
Szoval nem figyeltem magam es elsore osszejott mindket lanyom..
Viszont most 5 honapja rajta voltunk a harmadik baban..persze most elkezdetem gorbet vezeteni ( mondjuk azt csak azert mert volt egy cisztam es kivancsi voltam van e pe-m )
Mindig idoben voltunk egyutt es semmi..
Ebben a honapban eldontottuk nem kell harmadik baba jok vagyunk mi igy is negyen:)
Jovo honapban megyek dokihoz valami fogamzasgatlot kereseni!
Most nem tudtunk egyutt lenni csak ezen a ket napon.
Csodalkoznek ha pont most jonne ossze mikor ilyen idopontban voltunk egyutt! Vegul is azt akartam mondani ezzel legyetek akkor egyutt amikor jol esik ne figyeld a pe-t mert nem mindig akkor jon ossze amikor szamitasz ra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!