Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyire megbízhatatlanok a...

Ennyire megbízhatatlanok a terhestesztek?

Figyelt kérdés
Csomó helyen olvasom, hogy 5,6 db tesztet is elhasznál az illető, mind negatív, majd elmegy orvoshoz és ott meg látja, hogy terhes. Illetve fordított esetben is adódhat.
2015. febr. 14. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...

Eddig ha pozitívat teszteltem, terhes voltam, ha meg negatívat, akkor nem.

2015. febr. 14. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdés mikor tesztelt. De nekem az a tapasztalatom néha nem jó széria is forgalomva kerül. Most egy párszor volt, hogy ott volt a csík de nem voltam terhes.
2015. febr. 14. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem tévedett még egyszer sem, egyik fajta sem.
2015. febr. 14. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Azèrt ilyen nincs. 5-6 teszt max akkor mutat negàt, ha vki egy pisiből csinàlja. Ha pàr nap különbsèggel csinàlja, akkor mutatnia kell.
2015. febr. 14. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem tapasztaltam olyat, hogy tévedett volna a teszt. Amikor negatív volt, akkor nem volt baba, amikor pozitív volt, akkor volt baba. :) Igaz, mindig akkor teszteltem, amikor már késett pár napot, így nem volt kétség, nem kellett pár naponta tesztelni.
2015. febr. 14. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a lányomnál csináltam ötöt, mert túl türelmetlen voltam és nem vártam ki az időt. Én tudtam, hogy baba lesz, de a teszt nem alatta megmutatni havi előtt egy héttel. :D
2015. febr. 14. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Amiket én használtam, azok mindig igazat mondtak.
2015. febr. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!