Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szégyellem magam! övé...

Nagyon szégyellem magam! övé lehet a kicsi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

mielőtt bárki bármi rosszat szólna, kérlek ne ítélkezétek felettem. Olvassátok végig! November 1 -én feküdtem le a volt párommal, akivel a mostani párom "szünetelése" alatt, össze gabalyodtam... (nem élvezett belém)

November 4-èn békültünk ki a mostani párommal (aki nagyon szeretek, csak egyszerűen muszáj volt külön lenni kicsit!) November 5, 9, 16 án feküdtünk le egymással, ő sem élvezett belém! (Tisztában vagyok az előváladék spermiumok % számával!)

2014 november 28- december 03-ig tartott az utolsó menstruációm. 11 hetes terhes vagyok!

nem látok már tisztán! Kérlek segítsetek!

2015. febr. 14. 15:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

14 hetes terhes vagyok.

November végén fogant a baba.

Neked a nov. 28.-ai mensesedtől számítják a terhességed, és december közepe felé estél teherbe. (11 hetes terhes vagy, a babád 8-10 hetes most, attól függően, hogy hány naposak a ciklusaid.)

2015. febr. 14. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!