Denesreka kérdése:
Szerintetek Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A baratommal szeretkeztunk de gumi nelkul nem belem ment el csak az elovaladek ment belem korubelul egy honapja tortent az aktus utan 3napra csinaltam tesztet es megativ lett majd 13/15napra is de negativ lett megis kesis 5napja a menzeszem. Terhes lehetek?mitcsinaljak?2015. febr. 13. 20:19
1/10 anonim válasza:
lehetsz. ha még egy hétig nem jön meg, menj dokihoz. de addig tesztelj újra 2 nap múlva.
3/10 veteran1978 válasza:
A 15-napos teszted is negatív lett,azt irtad,akkor nem valószinű!
4/10 anonim válasza:
Szerintem nézegess babaruhákat is.
Tudod van olyan h orvos aki megmondja ....
5/10 anonim válasza:
Melyik napszakba csináltad a tesztet? Ha délután akkor érdemes reggeli elsőből tesztelni.
Lehetsz terhes hiszen az előváladékban is van sperma. Nekem 14 nap késés után mutatta ki a teszt.
6/10 A kérdező kommentje:
Mind a harmat delutan
2015. febr. 13. 20:35
7/10 anonim válasza:
Még egy okos... Gratulálok!
Igen, akár terhes is lehetsz, a szex után 3 nappal ellőtt tesztednek meg annyi értelme volt, hogy inkább a teszt árából felvilágosító könyvet, vagy óvszert, vagy esemény utáni tablettát kellett volna venned, így most nem kérdeznéd, hogy mit tegyél...
8/10 anonim válasza:
Reggeli vizelettel kellene tesztelni. Ha negatív, akkor a stressz miatt késik sztem.
9/10 anonim válasza:
Akkor tessék reggeli elsőből. Nem biztos, ha negatív lesz nem babás. Fiamat 14 nap késés után mutatta ki de tudom mikor hoztuk össze. A mértek alapján igazolódott is. Az egyik ismerősömnek nem jelzett semmit és az orvos állapította meg, hogy terhes. Szóval ha1 héten belül ne. Jónne meg akkor tessék elmenni orvoshoz.
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2015. febr. 14. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!