Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Terhes vagyok? Vagy csak a stressz miatt van?
Figyelt kérdés
A mensim előtt egy nappal együtt voltam a barátommal, és először fordítva kezdte el felhúzni az óvszert, aztán meg megfordította, és gondoltam, hogy ebből nem lehet baj...de már 9. napja késik, és nagyon ideges vagyok.2015. febr. 12. 15:56
1/3 anonim válasza:
elvileg ebből tényleg nem lehet akkora nagy baj, bár ilyenkor tanácsosabb új óvszert használni...őszíntén, nem tudom, az a 9 nap elég sok...:/
3/3 anonim válasza:
miért nem tesztelsz ha már ilyen régóta késik?? de amúgy meg nem hiszem, hogy az vagy, nagyon kicsi az esélye. de tesztelj, és megnyugszol, és akkor meg is fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!