Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírjátok a teszt csinálás...

Hogy bírjátok a teszt csinálásig a várakozást?

Figyelt kérdés
Én rettentően izgulok, türelmetlen vagyok. Néha úgy érzem, hogy vánszorognak a napok.Nagyon szeretném már tudni az eredményt. Tudom, hogy türelmesnek kéne lennem, de sose volt az erősségem a várakozás és a türelem. Minden egyes napot egy örökkévalóságnak élek meg. Adjatok kérlek tippet, hogy ne őrüljek bele a várakozásba :S
2015. febr. 12. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Bazi nagy csomaggal olcsón vettem 10-es tesztet a neten és csinálgatom, mert még a semmit is jobb nézegetnem, mint semmit sem csinálni. De ez én vagyok, mindenki máshogy vezeti le... :)
2015. febr. 12. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Foglald le magad valamivel és akkor nem lesz állandóan eszedbe. Én most azt tettem. Így könnyebb volt bár nem lettem terhes nem is vagyok csalódott majd legközelebb ugy vagyok vele ennek így kell lennie én már bele is törődtem majd jön. Igaz így télen nehezebb lekötni magad valamivel de gondold végig mi az amit szeretsz csinálni találj ki valami jót.
2015. febr. 12. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak viszonyításképp írom,nem rosszindulatból.

Mi még csak nem is próbálkozhatunk mert elvetéltem,megkell várni min.3 hónapot.

Lennék a helyedben ebből a szempontból...

2015. febr. 12. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Vettem egy csomó olcsó tesztet és ovu után 6. naptól elkezdtem csinálni minden nap egyet. 10. nap egyértelműen pozitív lett, után amég megcsinálgattam a maradékot, ameddig a nőgyógyász fogadott.
2015. febr. 12. 15:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy elvetéltél. Mi lassan egy éve próbálkozunk,de sajnos nem akar összejönni. Két éve kezelnek PCO szindrómával, és most volt az első olyan hónap, hogy ultrahangon mindent rendben találtak, és találtak érett petesejtet is. Ezért is nagyon izgulok, mert rég elvesztettem a reményt, és most megint kicsit magamra találtam. Tudom, hogy kicsi az esély, hogy összejöjjön, de nagyon remélem.
2015. febr. 12. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is legszívesebben minden nap megcsináltam volna egyet, hátha kimutatja már. :D Ez normális dolog,ha szeretnél teherbe esni. Mondjuk nekünk nagy szerencsénk volt,de akkor is majd bele bolondultam,hogy megcsinálhassam végre. Erre nincs jó tipp sajnos :S
2015. febr. 12. 20:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy csak én vagyok túl türelmetletlen. De ezek szerint ez normális érzés. köszi a válaszokat :)
2015. febr. 13. 06:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki aki várja a babát,az türelmetlen,teljesen normális dolog. :D
2015. febr. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!