Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos. Mikor teszteljek?

Sos. Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

A ciklusom általában 27 napos. Január 13-an volt meg, január 31-en volt aktus. Védekeztünk ovszerrel. 9-en kellett volna megjonni, vagy 8-an, tekintve a 27napos ciklus hosszra.

Tegnap teszteltem, és 9.- én reggel is, de negatív. Viszont még nem jött meg. Aggodom. Lehetek terhes? Ha később ovulaltam, és véletlenül teherbe estem, mikor teszteljek?

2015. febr. 11. 03:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem csak rastresszelsz es amiatt nem jon meg. Vegy egy nyugidt furdot lazulj el.

Ha 31en volt az aktus akkor penteken vagy szombaton reggeli elso pisibol ki kellene mar mutatnia egy tesztnek. De ha rendben volt minden az ovszerrel szerintem csak ragorcsoles az egesz.

2015. febr. 11. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!