Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 11. dpo-n tartok és ma reggelre felugrott a hőm 36.9-re a napok óta tartó 36.7ről. Az előző ciklusomban a 11. dpo-n már lement 36.4-re majd 2napig így maradt és a nemvárt napján 36.2-nél megjött. Bizakodó vagyok, hogy felment, és kicsit türelmetlen is :) szerintetek mikor teszteljek?
2015. jan. 29. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, ha már késik. Akkor tesztelj.
2015. jan. 29. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én megvárnám a nemvárt napját,de én nagyon nem szeretek csalódni. Ha meg ott van, akkor már ott is marad:)

Mindenesetre megy a drukk! A hőmérsékleted alapján jól állsz ;-)

2015. jan. 29. 15:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát jó, megpróbálok erőt venni magamon és csak vasárnap tesztelni :) Amúgy olyasmire lennék kíváncsi, hogy például amikor felugrik a hő akkor már megtörtént a beágyazódás és esetleg a teszt is kimutatná? Vagy mitől ugrik hirtelen fel?

2-es köszönöm a biztató szavakat!:)

2015. jan. 29. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp a nemvárt napján. Előtte csak magadat idegesíted és nagy lesz a csalódás ha mégsem jön össze.
2015. jan. 29. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon, a hő felugrás sajnos bármitől lehet,de épp egy beágyazódástól is akár. attól függ hány naposak a ciklusaid de egy érzékenyebb teszt akár ki is mutathatja ha van ott Valaki.
2015. jan. 29. 16:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Elvileg tankönyv szerinti vagyok 28napos ciklusok 14. napi pé.-vel. Ugyan előfordult már 27 és 29 napos ciklus is. Na majd meglátjuk mi lesz belőle :)
2015. jan. 29. 18:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt lett belőle :)
2015. febr. 4. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Gratulálok!!! :)

Megmutatnád a görbéd? Én csak ebben a hónapban kezdtem vezetni, és kíváncsi vagyok:)

2015. febr. 4. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2015. febr. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!