Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért mondja azt mostanában...

Miért mondja azt mostanában mindenki hogy a One step teszt (vaterás) egy rakás sz. R?

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Terhességi vagy ovu teszt?
2015. febr. 10. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Időn belül sosem jelent meg rajta nekem semmi és baba sincs. Időn kívül viszont gyakran megjelent egy halvány vonal, ami egészen jól látható. Tehát erre érdemes figyelni, hogy a megszabott időn belül olvasd le az eredményt. Nem tartom minőségben jobbnak, sem rosszabnak. De az ára miatt megéri szerintem. :-)
2015. febr. 11. 02:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Nalam a helyzet az volt ezzel a hcg teszttel kapcsolat az, hogy lett egy nagyon halvany vonalam, amire végülis rá lehet fogni hogy vagy akarom látni vagy nem. Masnap negativ. Aztan legkozelebb amikor meg kellett volna jönnie szinten lett egy halvany, de jol lathato második vonal, amit ide ki is irtam kerdesbe,mindenkiazt irta ez rrózsaszín es pozi lesz belőle aztan masnap es utana persze semmi. de kiderult hogy peteeresem volt akkor. Ugyhogy a keresztreakciot mutathatta. D
2015. febr. 11. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!