Pont a peteersem napjan ujjaztak meg illetve a baratom odadugta a lyukhoz, de behatolas nem tortent? Eshettem teherbe?
Inkább összeszedtél egy jó kis gombát ;)
Szóval a buli óta már a barátod is?
Ezanemsemmiromantikalávsztori ;)
Kerdezo, viccelodtem en is veled, de gondolkoztam az eseteden es most komolyan valaszolok!
Szoval, mivel a biologiai ismereted hianyos, igy segiteni szeretnek!
Ebben a tortenetben nem attol kell tartanod, hogy terhes lettel, hanem attol, hogy hagytad, hogy egy vad idegen hapsi a huvelynyilasodhoz (es nem lyuk a hivatalos neve) dugja az ovszermentes, elovaladekos peniszet.
Tudod az elovaladekban nem csak sperma lehet, hanem igy barmilyen nemibetegseget elkaphatsz!
Szoval elhiszem, hogy 19 evesen tombolnak a hormonok, orultel, hogy egy ferfival testi kapcsolatod volt, de ne legy felelotlen, ne hagyd, hogy barmilyen idegen vedekezes nelkul rakja oda, megha nem is hatol be teljesen...
Szia,
Itt egy oldal, ajánlom figyelmedbe tájékoztatásul: [link]
És igaza van az egyik előttem szólónak: ne engedj idegen pasit a hüvelynyílásodhoz nyúlkálni! Még kézzel sem! Isten tudja hol járt előtted?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!