Pont a peteersem napjan ujjaztak meg illetve a baratom odadugta a lyukhoz, de behatolas nem tortent? Eshettem teherbe?
Figyelt kérdés
A mensi naptar szerint epp aznap volt a peteeres, a teherbe eses eselye magas volt. Megujjazott majd odanyomta nekem, de nem hatolt be nem engedtem,meg szuz vagyok, utana viszont kinyalt es ujjazott majd megegyszer odatette. Az elovaladek bejuthatott az ujjazassal? Illetve masbap es 2.nappal utana is nagyon faj az alhasam es viszonylag eros feher folyasom van? Es kicsi hanyinger.2015. febr. 10. 13:07
21/34 anonim válasza:
Leirták hogy NEM VAGY TERHES,de ezt a kérdést tegnap is olvastam már,csak máshogy fogalmaztad meg,ott is leirták hogy NEM VAGY TERHES,de azért most megerösiteném,hogy NEM VAGY TERHES,ha esetleg az eddigi válaszokbol nem jöttél rá,hogy NEM VAGY TERHES akkor most elmondom amit eddig nem értettél,NEM VAGY TERHES és reméljük nem is leszel az!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ennyi ésszel,jesszusom :O döbbenet
22/34 A kérdező kommentje:
Hasfajas mire utalhat?
2015. febr. 10. 16:59
23/34 anonim válasza:
Peteérés vagy gyulladás! Ha nem múlik, menj orvoshoz, ha meg ennyire parázol, hogy terhes maradtál, akkor inkább vegyél eseményutánit.....és szerintem ezzel le is lehetne zárni :)))
24/34 anonim válasza:
HAHA 21, ment a pacsi :D
Szóval, NEM VAGY TERHES és BIOLÓGIA... még ha szűz is vagy, de bakker 19, azaz TIZENKILENC éves... Anyám borogass...
Hasfájás? Peteérés, kakilnod kell, honnan tudjuk, de nem, nem vagy terhes...
Kinyalt, odadugta a lyukhoz... :D
És csak hogy tudd a jövőben, ha a hasadra veri, nem, akkor sem leszel terhes ;)
26/34 anonim válasza:
Istenem, add, hogy ne legyen a kérdező terhes.
Ámen.
27/34 anonim válasza:
28/34 anonim válasza:
ez az "ujja nem ér olyan magasra"... haláli! kérdező, te azt hiszed, hogy a spermát majd a párod belenyomkodja a méhedbe??? jesszus :D
19... aha :) sokan írták a biológia könyvet, én még mellé egy helyesírási könyvet is ajánlanék
29/34 anonim válasza:
Ráadásul akkor ismerted meg a hapsit?!
30/34 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire sötét 19 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!