Naná, hogy nagyon szeretnénk már babát. Smile. Beágyazódás környékén hüvelybe sugárzó, lüktető érzés?
Nyáron sajnos elvetéltem, de akkor az 1 hétig tartó hasmenés és egy fél órás hónaljmirigy fájdalom voltak a jelek.
Tegnap a mellem is lüktetett kissé. Menstruáció előtt ritkán vannak tüneteim, maximum néha rosszul vagyok és ovulációtól néha-néha szurkál a hasam. Még kb. 1,5 hetem van a menzeszig. Szabályos, 28 napos ciklus 16. napján tartok.
Köszönöm a válaszaid! És nem tudom, hogy tapasztalat -e, vagy könyvben olvastad, hogy még semmit nem lehet ilyenkor érezni. Ha könyvben, akkor dobd ki:) Vannak kivételek. Nők, akik tudják, ismerik magukat, vagy csak megérzik.
A kérdés feltevése óta jöttek egyéb testi jelek is, amik eltértek a "normál" működésemtől. 3 napja 100%-ra mondtam, hogy baba van; ma reggel pozitívat teszteltem. Remélem, nem jön meg most vasárnap és velünk marad ez a baba!
Minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!