Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Naná, hogy nagyon szeretnénk...

Naná, hogy nagyon szeretnénk már babát. Smile. Beágyazódás környékén hüvelybe sugárzó, lüktető érzés?

Figyelt kérdés

Nyáron sajnos elvetéltem, de akkor az 1 hétig tartó hasmenés és egy fél órás hónaljmirigy fájdalom voltak a jelek.

Tegnap a mellem is lüktetett kissé. Menstruáció előtt ritkán vannak tüneteim, maximum néha rosszul vagyok és ovulációtól néha-néha szurkál a hasam. Még kb. 1,5 hetem van a menzeszig. Szabályos, 28 napos ciklus 16. napján tartok.

2015. febr. 10. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Mi a kérdés?
2015. febr. 10. 10:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Bocs, ha nem volt egyértelmű. A hüvelyemben érzek lüktető szúrásokat. Az a kérdésem, hogy ez lehet -e annak a tünete, hogy most épp a beágyazódás zajlik.
2015. febr. 10. 10:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem. Ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor jó esetben félidőben még csak az ovuláció van, így a beágyazódás a 21. nap körül. Ahhoz ez még korai.
2015. febr. 10. 10:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is ezt gondolnám, csak ha most korábban, a 9-10. nap környékén volt ovulációm, és voltak jelek erre, akkor lehetséges, hogy egy beágyazódás akár hüvelybe sugárzó fájdalommal (és alhasi tompa lüktetéssel) jár?
2015. febr. 10. 10:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha 10 napod van még a menzeszig, akkor türelem, semmit nem érezhetsz!
2015. febr. 10. 11:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaid! És nem tudom, hogy tapasztalat -e, vagy könyvben olvastad, hogy még semmit nem lehet ilyenkor érezni. Ha könyvben, akkor dobd ki:) Vannak kivételek. Nők, akik tudják, ismerik magukat, vagy csak megérzik.

A kérdés feltevése óta jöttek egyéb testi jelek is, amik eltértek a "normál" működésemtől. 3 napja 100%-ra mondtam, hogy baba van; ma reggel pozitívat teszteltem. Remélem, nem jön meg most vasárnap és velünk marad ez a baba!

Minden jót:)

2015. febr. 20. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Max. beképzelted azokat a jeleket, nem érezhettél semmit...
2015. febr. 20. 11:24
 8/11 anonim ***** válasza:
szia nekem mindig van ilyen...a méhszáj nyílik azt érzed...a szülés előtt álló nőknél is van ilyen...van aki ennyire érzékeny mint te és én is...és megérezzük így...sajna ez mensi jele volt nálam mindig...
2015. febr. 24. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
most olvastam hogy pozit teszteltél....gratula...:) akkor nálad látod mást jelent :)
2015. febr. 24. 18:00
 10/11 A kérdező kommentje:
:) Köszi utolsó!
2015. febr. 27. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!