A próbálkozás ideje alatt mennyire szabad alkoholt fogyasztani?
Nosza. :)
Ha még nem is vagy terhes pár pohár bor igazán nem árt.
A terhességem 3-4. hetét végigittam nyaraláson. Hazajöttünk és utána derült ki, hogy terhes vagyok. Másfél éves, makkegészséges gyerek.
Egyébként a 6. hétig a nagyon kemény drogok és egyes gyógyszerek kivételével semmi se árt neki.
Nekünk nem volt tervezett baba. Amikor kiderült a 6. héten, hogy babát várok, és visszagondoltam az elmúlt hetekre, hogy miket csináltam, mennyit buliztam (akkor diplomáztam, hát after party-k voltak jócskán, ahol elengedtem magam). Cigiztem is, nem is keveset.
Szóval ezek után azt mondtam, hogyha ettől nem vetéltem el, akkor semmitől. Az orvosom is megnyugtatott, hogy ezek még nem ártanak, sőt, ebben az időszakban, ha elmegy, akkor annak úgy kell lennie. Természetesen utána leálltam minden ilyennel.
Bár a vérnyomásommal végig gondok voltak, és egyszer az orvosom tanácsolta, hogy egy kis jó minőségű vörösbort nyugodtan igyak meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!