Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A próbálkozás ideje alatt...

A próbálkozás ideje alatt mennyire szabad alkoholt fogyasztani?

Figyelt kérdés
Hétvègèn megyünk egy buliba, ahol pár pohár bort meginnék.
2015. febr. 10. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nosza. :)

Ha még nem is vagy terhes pár pohár bor igazán nem árt.

2015. febr. 10. 08:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tudod te hány baba születik egy átmulatott éjszaka után ?:) és nem csak pár pohár bort isznak akkor meg....
2015. febr. 10. 08:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, èn is erre gondoltam :D
2015. febr. 10. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:

A terhességem 3-4. hetét végigittam nyaraláson. Hazajöttünk és utána derült ki, hogy terhes vagyok. Másfél éves, makkegészséges gyerek.

Egyébként a 6. hétig a nagyon kemény drogok és egyes gyógyszerek kivételével semmi se árt neki.

2015. febr. 10. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Bort ihatsz. A pálinkát kerüld. Régen pálinkát ittak a nők ha el akartak vetélni :( Az vérbőséget okoz. Egyébként én is sokat ittam az első pár héten,mi is nyaraláson voltunk :) Itthon aztán kiderült, hogy nem vagyok egyedül, aztán nem ittam természetesen egy kortyot sem. Teljesen egészséges kis rosszcsont anyukája vagyok :) Anyukámnak anno a vérszegénysége miatt az orvos tanácsolta, hogy minden este igyon meg egy pohár vörösbort mikor velem volt terhes. Semmi bajom nem lett tőle :)
2015. febr. 10. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nem volt tervezett baba. Amikor kiderült a 6. héten, hogy babát várok, és visszagondoltam az elmúlt hetekre, hogy miket csináltam, mennyit buliztam (akkor diplomáztam, hát after party-k voltak jócskán, ahol elengedtem magam). Cigiztem is, nem is keveset.

Szóval ezek után azt mondtam, hogyha ettől nem vetéltem el, akkor semmitől. Az orvosom is megnyugtatott, hogy ezek még nem ártanak, sőt, ebben az időszakban, ha elmegy, akkor annak úgy kell lennie. Természetesen utána leálltam minden ilyennel.

Bár a vérnyomásommal végig gondok voltak, és egyszer az orvosom tanácsolta, hogy egy kis jó minőségű vörösbort nyugodtan igyak meg...

2015. febr. 10. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. A lényeget kihagytam: makk egészséges, jó immunrendszerű, erős 2 éves kisfiam van, aki még a bölcsis járványokat is általában átvészeli :)
2015. febr. 10. 10:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megnyugtattatok! :) pálinkát akkor nem fogok inni... Pedig 1-1 kortyot szoktam nèha, ha pl. fàj a gyomrom, innentől kerülöm. :)
2015. febr. 10. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Persze, az ilyen alkesz ribik gyerekei nagyon egészségesek mind. Lol
2016. jún. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!