Terhesvitaminok?

Figyelt kérdés

Második babánkat tervezzük és szeretnék terhesvitamint szedni, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket. Első terhességemnél elevitet szedtem, de úgy tudom , az már megszűnt. Elevit plus van talán helyette, illetva van gravida és femibion.

A probléma az, hogy nekem colitis ulcerosa-m van, vagyis vastagbélgyullads, ami jelenleg nincs aktív szakaszában, de bármikor előjöhet. Azt hiszem a gravida betegtájékoztatóján olvastam, hogy ha valaki ebben szenved, akkor az fokozott elővigyázatossággal alkalmazható. Viszont a febibion és elevit plus betegtájékoztatóját nem találom neten. Aki ilyet szed, meg tudná nekem nézni a betegtájékoztatón, hogy szerepel-e benne, hogy nem vagy elővigyázatossággal szedhető ha colitis ulcerosa-m van.Előre is köszönöm annak, aki tud segíteni.

#colitis #terhesvitain
2015. febr. 9. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én Elevit plus-ot szedek, de nem találtam a betegtájékoztatóban erre vonatkozóan semmit.

Egyébként az első terhességemnél én is az Elevitet szedtem, most az Elevit plus van helyette, és mivel az elsőnél bevált, így most a másodiknál is ezt szedem.

2015. febr. 9. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ezeket a terhesvitaminokat nem ismerem, viszont esetleg érdemes lenne olyan természetes alapúakat választani, amik az ilyenkor fontos összetevőket, ásványi anyagokat beviszik a szervezetedbe a baba fejlődése és a Te egészséged megőrzése, védelme érdekében.Ráadásul akár a colitis ulcerosadra is jótékonyan hathatnának.Azt nagyon jól teszed, hogy már a fogantatás előtt felkészíted a szervezetedet az áldott állapotra.Sok sikert!
2015. febr. 11. 00:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. febr. 11. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!