Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A spermába mi az az FVS? Jo...

A spermába mi az az FVS? Jo lett az eredmény?

Figyelt kérdés

Sejtszám 150mill/ml

Mozgás 50% aktiv

Alak 70% kóros

ph 8

18-20 fvs látoterenként

Lehet ezzel Babánk?Baj ha van benne az az fvs?Mi az?Van valami bacija?Majd pénteken megyek vele a dokihoz.Köszi

2010. febr. 10. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:

gugli a te barátod.

fvs=fehérvérsejt

Egyébként ez már a második kérdésed a témában. :-( Az elsőt is észrevettük, és válaszoltunk is.

2010. febr. 10. 16:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Mi az hogy gugli a barátom?Bocsi de nem értem.Nem én vagyok az elsö aki kétszer is felteszi a kérdését!!

Amugy meg most azt kérdeztem hogy mi az az fvs!?Csak megijedtem hogy mégis mi lehet,bocs a tudatlanságomért.Kösz a választ.

2010. febr. 10. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak arra gondolt, hogy ha beírod a google-ba, amit keresel hamar találsz választ.
2010. febr. 10. 16:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Aha googlézzon rá a barátom:))
2010. febr. 10. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen rájöttem késöbb,köszi.
2010. febr. 10. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, nem te vagy az első, aki kétszer is felteszi a kérdését, de ez ettől még nem helyes, és nem is egyezik az oldal szabályzatával. Az előző kérdésedben simán megkérdehzetted volna egy kommentben.

Én se tudtam, mi az a fvs. Beütöttem a google-ba, és azonnal kiadta. Stóval érdemes előbb egy kicsit önállóan keresni, és csak az után kérdezni.

2010. febr. 10. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, én ijesztettem rá a kérdezőre a fvs-tel. De hát írtam is később, h gyulladás, meg baci..
2010. febr. 11. 09:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Jo köszi,értem és bocsi,többet nem teszem fel ugyanazt.Kösz
2010. febr. 11. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!