A spermába mi az az FVS? Jo lett az eredmény?
Sejtszám 150mill/ml
Mozgás 50% aktiv
Alak 70% kóros
ph 8
18-20 fvs látoterenként
Lehet ezzel Babánk?Baj ha van benne az az fvs?Mi az?Van valami bacija?Majd pénteken megyek vele a dokihoz.Köszi
gugli a te barátod.
fvs=fehérvérsejt
Egyébként ez már a második kérdésed a témában. :-( Az elsőt is észrevettük, és válaszoltunk is.
Mi az hogy gugli a barátom?Bocsi de nem értem.Nem én vagyok az elsö aki kétszer is felteszi a kérdését!!
Amugy meg most azt kérdeztem hogy mi az az fvs!?Csak megijedtem hogy mégis mi lehet,bocs a tudatlanságomért.Kösz a választ.
Első vagyok.
Igen, nem te vagy az első, aki kétszer is felteszi a kérdését, de ez ettől még nem helyes, és nem is egyezik az oldal szabályzatával. Az előző kérdésedben simán megkérdehzetted volna egy kommentben.
Én se tudtam, mi az a fvs. Beütöttem a google-ba, és azonnal kiadta. Stóval érdemes előbb egy kicsit önállóan keresni, és csak az után kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!