Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól, hogy nagyon szeretnénk...

Attól, hogy nagyon szeretnénk babát (több mint 1 éve) lehet hogy nincs peteérésem, összevissza ciklusaim, most 14cn 2mm nyálkahártya?

Figyelt kérdés
Prolaktinszintet nézet a doki, hétfőn lesz meg az eredmény, de tiszta ideg vagyok! Mi van ha soha nem lehet kisbabám?
2010. febr. 10. 15:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Ezek ellenére olyan PMS em van hogy na! Hogy van ez?
2010. febr. 10. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!!Ne idegeskedj!!!Képzeld én PCO-syndrómás vagyok elvileg!!Mentem a dokihoz hogy nem mensizek...stb...stb...és hogy szeretnénk kisbabát!!!Erre ő hogy akkor megműt és akkor lesz!!Elmentem laborba és kiderül hogy terhes vagyok!!15hetes!!:-))

És azt mondták az okosok hogy nem lehet gyerekem!!!

Ezzel csak azt akarom mondani hogy semmiképpen ne görcsölj rá!!!Mi egy évig próbálkoztunk úgy hogy minden 2.hónapban mensiztem csak!!Biztos lesz babuci csak várat magára!!!Csak nyugalom és no para!!:-)

2010. febr. 10. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:

A nyálkahártyád sajnos elég vékony. De ezn lehet segíteni.

Szoktál hőgörbét csinálni? ha nem, akkor most iss a nagy lehetőség. Még ciklus közben sem késő elkezdeni, főleg ha még tüszőrepedés előtt állsz. Itt sok segítséget találsz hozzá: [link] A görbéből egyértelműen kiderülne, hogy van vagy nincs peteérésed, tüszőrepedésed.

2010. febr. 10. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a gyógyteák is segítenek...vagyis nekem segített!!Rendberakta a ciklusomat!!!Cickafarkfű teát ajánlom napi 3-4csésze....magában!!!Cukor nélkül!!!
2010. febr. 10. 15:53
 5/8 A kérdező kommentje:
A doki ma(14cn) ultrahangozott, több lencsényi tüszőt látott csak és a nyálkahártyát mondta, meg azt is hogy így ebből nem lesz gyerek, csak bogyóval! Clostibegitet írt föl, hogy ha megjön azt szedjem, de tavaj sem csinált babát csak +15 kg és szőrösödést. Ezt nem akarom mert már így is túlsúlyos vagyok. 164cm 75 kg!Lehet ezen még gyógyteákkal segíteni?
2010. febr. 10. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 175 centivel és 82kg-mal lettem babás!!!És nekem is segített a cickafarkfű tea!!!Egy próbát megér nem??:-)
2010. febr. 10. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Egész ciklus alatt lehet szedni barátcserje-kapszulát: ez rendbeteszi a ciklus hosszát. Ciklus első felében cickafark-tea: segíti a peteérést. Ciklus második felében palástfű-tea: megvastagítja a méhnyálkahártyát.

Egész ciklus alatt hőgörbe vezetése, hogy tudd, mikor vagy a cilkus első és második felében.

Aviva-torna: a torna különböző gyakorlatai segítségével meg tudod hozni a menszeszedet, vagy akár peteérést-tüszőrepedést is tudsz indukálni.

Remélem, segíthettem. :-)

2010. febr. 10. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2010. febr. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!