Ilyen gyorsan "összejött"?
Figyelt kérdés
Most hagytam abba a gyógyszert és elvileg 26 napra jött meg eddig, vagyis holnap kellene megjönnie. Na most a kérdésem az lenn, hogy a párommal nem védekezünk, és néhány napja olyan furán érzem magam, reggeli rosszullétek, émelygés, szédülés, puffadás. Tegnap pl arra ébredtem, hogy fáj a mellbimbóm. Vajon baba lehet a dologban??2010. febr. 10. 14:23
1/17 anonim válasza:
Akár. Az egyik barátnőm 2x is úgy esett teherbe, hogy amikor kitalálta, hogy gyereket akar, a következő mensije már nem jött. Szinte azt is meg tudta mondani, mikor sikerült.
2/17 anonim válasza:
Lehetséges. Csinálj egy tesztet holnap reggeli első vizeletből!
:o)
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
X-epil teszt szerintetek jó lesz, 25-ös??
2010. febr. 10. 14:28
4/17 anonim válasza:
Szerintem ha a tüneteidet valóban baba okozza, akkor mindegy milyen tesztet veszel, már ki fogja mutatni...
5/17 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok mert soha nem fájt még a mellbimbóm.
2010. febr. 10. 14:39
6/17 anonim válasza:
Az X-epile jó, ha van most, nyugodtan pisild le, ha baba van, mutatni fogja.
7/17 A kérdező kommentje:
Megvárom inkább a reggelt, így tuti lesz az eredmény. :)
2010. febr. 10. 14:49
8/17 anonim válasza:
Gyógyszer után nagyon hamar össze jöhet a babó, újra "élednek" a peték. :D Sztem csinálj egy tesztet, írd meg, hogy mi lett, esetleg képet is tudsz nekünk csatolni. :) Szorítok! :)
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ.
Mindenképpen megírom majd az eredményt.
2010. febr. 10. 14:52
10/17 anonim válasza:
Szia! Simán előfordulhat! :)) Remélem igen! Írj mindenképp, szorítunk neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!