Mikor csináljamk tesztet? Hőm. Fent van, a mensit 4 napja namvártam, tegnapi tesztem negatív. Nem tudom pontosan mikor volt peteérésem, szóval ha összejött mikor is történt az. Milyen gyorsan termelödnek a hormonok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 08:12
1/4 anonim válasza:
Mikor anno nekem a mensim 4 napot késett,már pozitív volt a teszt.nem egyformán termelödnek a hormonok.Két naponta duplázódig a hcg szint az elsö idöben.szerintem ha továbbra sem jön meg 2 nap múlva tesztelhetsz.
Gratula. :)
2/4 anonim válasza:
Hát ha tényleg késik már 4 napja, akkor már ma is kimutatja és valószínűleg tegnap is kimutatta volna, persze vannak kivételek!
Ha tegnap nega volt és babás vagy, akkor később lehetett a peteérésed. Próbáld kis holnap!
3/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez egy későbbi peteérésből készült baba lesz :) És akkor a teszt is később fogja kimutatni. Várj türelmesen, bár tudom mindenki ezt mondja, és mondani nagyon könnyű...én sem vagyok türelmes, csak a szám jár :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,a remény még él!Majd holnap vagy h.után csinálok mégegyet,ha addig nem jön meg.Neked napközben is fennt maradt a hőd mikor terhes lettél?Én csak ébredésit szoktam mérni.
2009. máj. 2. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!