Nemrég tudtam meg, hogy meddő vagyok, és pszichátriai gyógyszereket szedek. Az ideggyógyásznő még nem mondott semmit "majd, ha időszerű lesz...", én viszont szeretném tudni. Hátha egy szakember is elolvassa előbb-utóbb, ezér leírom, mit és hogyan szedek: 2*1 Seroquel (200mg;retard), 1-1-2mg Rivotril, R:20mg Paroxat, 2*20 mg Huma-pronol, E:1mg Xanax SR, E:200mg Tegretol.
2008. aug. 22. 12:26
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is szedtem paroxatot meg xanaxot. Szerencsére rátaláltam egy nagyon jó kineziologusra és azóta leálltam a gyógyszerekkel. Ha kisbabát szeretnél meg kellene probálnod elhagyni a gyógyszereket. Tudom hogy nagyon nehéz, de nekem is sikerült. Mielőbbi gyógyulást kivánok!!!
2008. aug. 22. 12:34
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet, hogy most hülyének nézel, de mit csinál a kineziológus?
2008. aug. 22. 17:49
3/4 anonim válasza:
én mikor dokihoz mentem egyszerü náthával aztmondta a 12 hétig nemszabad semilyen gyogyszert szedni. és kikellet gyogyulnom magamtol a náthábol. nas és kiderült hogy nemis voltam terhes:(
2008. aug. 23. 01:56
4/4 anonim válasza:
Szia! Amikor először hallottam a kinezologiáról én sem tudtam mi az. A kinezilogia izomtesztelés, stresszoldásra alkalmazott módszer. A kezelés során a kineziologus a két karod izomjelzéseit figyeli, megállapitja, hogy mit érzel
/pl. elhagyatott vagy dühös/ aztán ezt megbeszélitek. Van amikor kisgyerek korig megy vissza de lehet, hogy a születésed pillanatában élted meg azokat a negativ dolgokat ami most is jellemez. A kezelés végén hozzni kell egy pozitiv döntést. Az első kezelés 2 órás volt a többi 1 órás. Ird be a google-ba hogy kineziologia ott biztos értelmesebben van leirva. Nekem sokat segitett, sok mindent megtudtam a saját félelmeimről. Sok félelmet, szorongást az édesanyámtól ill. nagymamámtól hozok.
A kezelések során általában sirni szoktam, de ezáltal szabadultam meg a negativ dolgoktól. Szerintem egy probát megér. Mielőbbi gyógyulást kivánok!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!