Ha átlagosan ciklus közepén mar megtörtent a peteeres, akkor már abban a honapban nem lehet? És ha nincsenek jelei az ovunak akkor miből tudom hogy van?
Figyelt kérdés
Mert olvastam hogy sok mindenki erzi.Nálam ilyen erzesek nincsenek2015. febr. 4. 11:37
1/1 anonim válasza:
Nézd, indulj ki abból, hogy az egészséges nőnek van peteérése. Hogy mikor, azt szerintem teljes biztonsággal megállapítani nem lehet. Vannak módszerek (ovu teszt, hőmérőzés) illetve van aki érzi, de ebben mindig benne van a tévedés lehetősége.
Ha gyermeket szeretnél, és nincs nyomós okod azt gondolni hogy valami gond van veled, akkor ezzel ne is foglalkozz. Legyetek együtt amennyiszer kedvetek van, jönni fog a baba. Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!