Teherbe eshetek ha szuz vagyok es a baratommal le fekudtem (ovszer nelkuk) de csak a kalapjanak egy kis resze ment be es par masodperc mulva kivette mert erezte h el fog elvezni?
Figyelt kérdés
mert olvastam olyant h az elonedvben is vannak spermak es megtermekenyulhetnek ha aktivak..meg azt is h a szuzhartyan keresztul is be tud jutni a sperma a petefeszekbe#Teherbe eshetek szuzen
2015. febr. 2. 17:58
11/13 anonim válasza:
Igen, lehetsz terhes, ne legyél idióta hogy nem védkezel rendesen... Amúgy csak szólok hogy már nem vagy szűz....
12/13 anonim válasza:
Amíg a szűzhártya ott van addig szűz, az más hogy egy taknyos kisgyerek próbálta berakni csak gyáva barom volt.
13/13 anonim válasza:
"Amíg a szűzhártya ott van addig szűz, az más hogy egy taknyos kisgyerek próbálta berakni csak gyáva barom volt."
Ezen lehet vitatkozni, jogi értelemben pl. a nemiszervek összeérintésével befejezettnek tekinthető a közösülés, pont azért, hogy egy erőszakoló ne tudjon arra hivatkozni, hogy hát nem is csusszant be nem is történt semmi. Szóval azért, mert nem szakadt át. Sok midnenkinek az első berakásnál se szakad át, ha kellően rugalmas a kölök farka meg kicsi. AKkor az is szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!