Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek e? gumiva...

Terhes lehetek e? gumiva csináltuk, kis idő múlva szájjal elégítettem ki, ezután gumi nélkül rakta be, de csak kint ment el. Ovis nap után két nappal voltunk együtt.

Figyelt kérdés
Nem kell az utálkozók kommentje, már terveztünk a férjemmel pocaklakót :) de még nem most, csak gondoltam rákérdezek, mert 1 hét múlva kellene megjönnie, csak nem bírom a tudatlanságot :) még egyenlőre nem szeretnénk babát, de gondolkoztunk már rajta. 29/L

2015. febr. 2. 16:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Senki ne sértődjön meg, a kiscsajt megcsinálta Lajos a 3.b-ből, aztán most be van rezelve...
2015. febr. 2. 18:41
 22/32 A kérdező kommentje:
mindenki magából indul ki :)
2015. febr. 2. 18:45
 23/32 anonim ***** válasza:

"Hollandiába megyünk céges útra 3-4hónapig".

Ugye tudod, hogy a terhesség 9 hónap?

Szóval ha most össze is jött a baba, az nem befolyásolja a hollandiai utatokat...

2015. febr. 2. 18:49
 24/32 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok vele. Viszont fizikailag erősnek kell lennem, mivel növénykutatás miatt megyünk, és egy terhes nő 3. 4. hónapjában már igen érzékeny, ami hátráltatna engem, és pihennem kellene.
2015. febr. 2. 18:51
 25/32 anonim ***** válasza:
Növénykutatás = paradicsomtermesztőhöz mész napszámosnak. Terhesen tényleg ne menj abba a permetszeres közegbe.
2015. febr. 2. 18:55
 26/32 A kérdező kommentje:

egyszerűen undorítóak az ilyen emberek mint te.

akkor lefordítom neked, növénykutatásra megyünk, hogy újféle gyógyszert állíthassunk össze belőle. A munka amire te gondolsz, az rád vár kedveském. de többet a te idióta válaszaidra nem is figyelek, köszönöm hogy láthattam hogy valóban léteznek ilyen erkölcstelen, idióta barmok mint te. üdvözletem

2015. febr. 2. 18:59
 27/32 anonim ***** válasza:

"egy terhes nő 3. 4. hónapjában már igen érzékeny"

Miért, voltál már terhes? Mire érzékeny?

Nekem semmi bajom nem volt, egész terhesség alatt nem voltam semmire érzékeny, 37. hétig dolgoztam vendéglátásban.

2015. febr. 2. 18:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Már bocsánat kedves kérdező de ha te olyan tanult vagy és 29 éves akkor miért ilyen közönséges a viselkedés. A szavaidból amit használsz "leszoptam" meg a többi.. nem egy okos tanult Művelt nőre utal... Buta vagy és kész..Kár reklámozni magad!!!! Tanulj Bioszt!! Ennyi ésszel jobb ha nem szaporodj!!!A. Ui: jót nevettem rajtad.
2015. febr. 2. 19:05
 29/32 anonim ***** válasza:

*Viselkedésed.

Vicc vagy kedveském 😃

2015. febr. 2. 19:07
 30/32 anonim ***** válasza:
*Szaporodsz
2015. febr. 2. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!