Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek e? gumiva...

Terhes lehetek e? gumiva csináltuk, kis idő múlva szájjal elégítettem ki, ezután gumi nélkül rakta be, de csak kint ment el. Ovis nap után két nappal voltunk együtt.

Figyelt kérdés
Nem kell az utálkozók kommentje, már terveztünk a férjemmel pocaklakót :) de még nem most, csak gondoltam rákérdezek, mert 1 hét múlva kellene megjönnie, csak nem bírom a tudatlanságot :) még egyenlőre nem szeretnénk babát, de gondolkoztunk már rajta. 29/L

2015. febr. 2. 16:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
Mondjak valamit nagyokos? 29 éves az már nő, nem pedig LÁNY. Te kb 16 éves lehetsz, legalábbis agyilag biztos :DDD
2015. febr. 2. 18:01
 12/32 A kérdező kommentje:
tudom hogy így lehetek terhes, de elmondtam hogy mi történt előtte és hogy nem ment el bennem egyáltalán. így is nagy az esélye?
2015. febr. 2. 18:02
 13/32 anonim ***** válasza:
2015. febr. 2. 18:08
 14/32 A kérdező kommentje:
te valószínűleg tudod :) 16 évesen én még kint ipiapacsoztam a barátaimmal nem úgy mint te, a gyakorikérdések előtt tettetem a nagyokost :) szóval, befejezheted a hülyeségeidet és el lehet menni innen. mert nem az ilyen nagy agykapacítású emberekre vagyok kíváncsi. hanem a normálisakra. és igen, kismama szeretnék nemsokára lenni.
2015. febr. 2. 18:09
 15/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, inkább olvasgasd a linket amit küldtem és okosodj :D
2015. febr. 2. 18:11
 16/32 A kérdező kommentje:
te meg olvass vissza és okosodj ;) mondtam hogy nem lenne gond a baba. Mert szeretnénk, de egyenlőre Hollandiába megyünk céges útra 3-4hónapig. nem kell kioktatni a fogamzásgátlástól. tablettát meg nem szedek mert fáj tőle a fejem nagyon, de nem is vagyok olyan kicsi hogy ne vállalhatnék gyereket, és a férjem is így gondolja. egyszerűen kíváncsi voltam rá mennyi az esélye, de persze az olyan agyoniskolázott emberek jönnek ide, akik mindent tudnak és kioktatnak olyan dolgokról ami nem válaszol a kérdésre.
2015. febr. 2. 18:19
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Idejössz egy hatelemis kérdéssel 29 évesen és személyeskedsz, sértegeted a válaszolókat. Nem szép dolog. Mellesleg egy 29 éves férjezett nő, hacsak nem egy büdös tipli, nem használ nyilvánosan olyan kifejezéseket, hogy "rakta be" és "leszoptam".

Egyébként igen, lehetsz terhes. És ez neked lehet jó hír, a születendő gyerekednek már kevésbé.

2015. febr. 2. 18:28
 18/32 A kérdező kommentje:
persze, te már csak tudod hogy egy 29 éves nő milyen kifejezéseket használ :) és biztos vagyok benne hogy nagyon jó szülők lennénk, te meg elbújhatsz minden mögött :) te is sértegettél, az nem fáj? Na, viszont be lehet fejezni, és el lehet menni.
2015. febr. 2. 18:30
 19/32 anonim ***** válasza:

"nem kell kioktatni a fogamzásgátlástól"

Érdekes. Olvasd el a saját kérdésed akkor. Na de én befejeztem, nagyon nagyon buta vagy sajnos :/ Remélem nem vagy terhes :D

2015. febr. 2. 18:35
 20/32 A kérdező kommentje:
ahogy érzed, élj békébe. szia :*
2015. febr. 2. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!