Mennyi esélye van, annak hogy terhes?
Sziasztok.Tudom,sok ilyen kérdés van,de segítsetek.
Hülye,és felelőtlen voltam,tudom.Szexeltem a barátnőmmel,de mielőtt ráhúztam volna az óvszert,1x-2x betettem.(Előtte, orálisan kényesztetett)Utána ugye ovszerrel folytattuk.Elmentem.Ismét orálisan kényesztetett,de nem tudtam elmenni.Folytattuk amit abbahagytunk,de még a sex során se tudtam elmenni.A harmadik menetnél igazából már fel se akart álni(hulla fáradt voltam,mert egész hétvégén dolgoztam),de összehoztuk.(előtte szintén orálisan kényesztetett) Itt már nagy nehezen el tudtam menni,de minimum 5 másodperccel előtte kivettem.NEM VAGYOK SZERELMES!csak szexelunk) Igazából előváladékom se volt igazán,nemtudom miért.. nem voltam annyira felizgulva stb.. Szerintetek hány százalék esélye van arra,hogy terhes lesz?
MINDIG van előváladék, max nem látod.
Két hét után csináljon tesztet és kiderül.
Miért is fontos, hogy nem vagy szerelmes???
Nem tartom valószínűnek, de nyilván nm is kizárt hogy terhes. A % semmit nem jelent ha benne vagy abban az akár 1%-ban akkor is megszívtad nem?
De lenne két kérdésem:
- miért nem vett esemény utánit?
- Illetve miért írtad hogy a barátnőd ha utána kihangsúlyoztad hogy nem szereted csak dugod? (ez semmit nem befolyásol a helyzetedben csak népszerűtlenebb leszel a válaszolóknak)
"Tehát a lényeg hogy időben kiszálltál..."
Tehát a lényeg, hogy így 100 nőből csak 35 esik teherbe egy év alatt. Remek arány! Szerelem ide vagy oda ...
tények: az együttlét neve megszakított közösülés, pearl indexe 35. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!