Lányok két napos mensim volt és ma pozi lett a tesztem! Járt már így valaki?
Időben jött a mensim de az igaz, hogy elég furcsán éreztem magam..
Először rózsaszínes folyás volt este majd másnap barnás pirosas vérzés..erős volt de nem vészes ami a legfurcsább, hogy egyáltalán nem fájt a hasam.
Másnap már szinte alig volt valami.. Még mindig nagyon furcsán éreztem magam gondoltam csinálok egy tesztet és pozi lett!!!!:))
Nem nagyon merek örülni de nem volt darabos a mensim és a hasam sem fájt de az első nap azért véreztem rendesen:(
Tesztelek pár nap múlva de addig is kíváncsi lennék járt már valaki hasonloan úgy hogy baba volt és meg is maradt?
Köszönöm ha írtok nagyon izgulok, nem merek örülni...:(
Én most pont így jártam mint te. Nem merek örülni, első terhességemnél semmilyen vérzésem sem volt. Még legalább egy hetet várok az orvossal, persze ha addig nem lesz semmi.
Drukkolok hogy egészséges baba szülessen!
Kedves első gratulálok! Valamennyi vérzés gondolom akkor nem ilyen sötét és sokkal kevesebb mint nekem. Nekem is volt már az előzö terhességemnél vérzés de az csak kesöbb..
Kedves utolsó! Neked is hasonló azt írtad..úgy érted neked is sok vagy sötét vérzésed volt..mikor lett pozi a teszted..
Szerintem ha megmarad a babánk akkor tutti egészséges lesz az nem lesz gond..:)
Én 10 napnál tovább menstruáltam (tényleg olyan volt a vérzés, még nyák is volt benne), a hossza lett gyanús és amiatt csináltam tesztet. Orvos adott hormonpótlást és méhszájproblémák miatt gyakorlatilag végig kellett feküdnöm a terhességet.
Én mihamarabb orvoshoz mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!