Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jogos aggodalom vagy túl parázás?

Jogos aggodalom vagy túl parázás?

Figyelt kérdés

[link]

Az alsót kedden Napközben csináltam,a felsőt szerda reggel.

Viszont aggódom,mert a mensis tünetek nagyon megvannak nálam,görcsök,fájdalmak az egész testembe :D vehetem tutira a teszteket?nem fals egyik sem?(xepil teszt).szerdán kell mennem dokihoz,de nyugtalan vagyok.jól esne egy két bíztató szó :)

2015. jan. 29. 11:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az elején nem gond a mensis tünetek. mióta késett?
2015. jan. 29. 11:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát 25.körül kellett vna megjönnie.ugyh most kb 4napos késésbe vagyok.
2015. jan. 29. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!! Aggodalomra semmi ok!! Nálam is volt tipikus mensi tünetek erős görcsökkel. Amíg nem barnázol vagy vérzel addig okés. Mindenesetre a dokinál kérdezz rá. Nekem magnéziumot és B vitamint javasolt!

8 hetes kismami ☺

2015. jan. 29. 11:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Gratulaa utolso :)

Hát én is olvastam magn.úgyh lehet kipróbálom.de azt csak a görcsökre lehet szedni vagy amúgy is minden nap?

Van egy nagyon jó vitaminom amellé ma kezdtem folsavat és akkor szednék még magnéziumot.

Hát most pl egész jól vagyok.de iszonyatosan fáradt.egész nap aludnék.akkor a görcsök nem számítanak csak az h vérzek vagy sem?

2015. jan. 29. 12:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Na nekem úgy szúrt a petefészkem és görcsölt a hasam bal oldalt, majd bepisiltem néha :D

Ezek pozi tesztek.

Amíg nem vérzel, nem barnázol, meg ilyenek, ne aggódj.

2015. jan. 29. 12:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi csajok <3 :)
2015. jan. 29. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Valszeg a dokitól most még nem leszel okosabb, ugye tudod? A magnézium amúgy is mehet minden nap úgy 300 mg körül.
2015. jan. 29. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia,èn 4 napja teszteltem pozitívat :)akkor kellet volna megjönnie, de mem jött. :) nekem 2 napig volt brutàl erős mensi szerű görcsöm, de magnèzium segít,most is èrzek hasszurkàt, de nem folyton. Ma is lőttem egy tesztet szèpen erősödik,màr majdnem olyan erős mint a kontrollcsik. Viszont màs tünetem nem igazàn van, picit fàjdogàl néha a mellem. Neked vannak màs tüneteid is?
2015. jan. 29. 13:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

3 napos késésbe vagyok és nekem is fájdogál a hasam :) A teszt nekem is pozitív. Gratulálok! :)

2015. jan. 29. 14:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Na hát szerintem okosabb leszek mert már látni fogja a petezsákot.mivel 5hét 5napos leszek.tehát megtudja állapítani a terhességet.

Tünetek hát...a hátam az folyamat fáj munka közbe,picit hisztis is vagyok,néha úgy érzem magam mint egy öregasszony..faj mindenem.és bármelyik percben eltudnék aludni+wc látogatás :)

Mensi szerű derékfájás és görcsök vannak de csak néha jönnek elő.remélem ez jó jel :P

Nagyon várom már ezt a kis drágaságot <3

Egyébként 3hónapja nem védekezünk,de nem akartunk direktbe babát(vagyis szerettünk vna de nem feszültünk rá),hanem jön mikor Isten is úgy akarja :) és első baba.

Gratulálok pozi tesztesek :) együtt érzek az örömötökben :) ha voltatok UH-n irjatok,hogy miújság!!!

2015. jan. 29. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!