Óvszerrel védekeztünk! Lehetséges, hogy mégis terhes vagyok?
Az alábbi linken kiirtam, hogy mi történt és mi van, kaptam már hozzászólásokat is! De örülnék ha ha kapnék még segítséget! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Lényeg, hogy nem jött meg 16.napon járok, a párom eelmondása szerint megnezte a gumit és nem volt kkiszakadva! Semmi tünetet nem veszek észre magamon! Az első teszt negatív lett a második halvány pozitív 15-20perccel később miután megcsinaltam és utána lett kettő negatív! 35 naposak a ciklusaim és kb a felénél voltunk együtt! Hétfőn megyek dokihoz addig is marad az bizonytalanság! Valaki járt már így? Vagy lehetséges egyáltalán a baba? A hasam alja puffadva van de az már máskor is előfordult be tudom húzni és be is tudom nyomni!
Jaj, dec. 28. óta max. akkor nem mutatná ki, ha
- hcg hormon kiválasztási zavarod van (rém ritka),
- olyan híg pisiből teszteltél, hogy nem volt elég a koncentráció (=ilyen ha nemrég pisiltél előtte).
Valószínűleg hibás teszt volt, vagy pedig a száradási időn túli csíkot hitted pozitívnak.
Szerintem nem vagy terhes.
Egyébként egy-egy kimaradás (ha a terhesség kizárt) teljesen normális, nem igényel orvosi beavatkozást.
A gyerekben reménykedsz? Akkor minek védekeztek?
Nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!