Várjak a 8. hétig vagy menjek most?
Volt egy vetélésem pár hónapja,azóta pár vizsgálatot csináltattam elvileg minden rendben.
Ma pozitívat teszteltem.
Várjak a 8. hétig az orvossal,hogy biztosra legyen szívhang és ne kelljen megint izgulnom hogy lehet korán mentem vagy menjek minél előbb mert hátha tud segíteni ha baj van megint?
Félek elmenni nehogy megint üres petezsák legyen,szívhang nélkül de attól is félek h ha nem megyek akkor elszalasztom a segítséget esetleg...nagyon nehéz.
7 hetesen általában már van szívhang?
A vetélésnél 6. héten mentem akkor csak 10 mm-es petezsák volt,2 héttel később ugyanaz.
Embriót már csak egy jobb géppel találtak életjelenségek nélkül.
De az első gyermekemmel sem volt még 6 hetesen szívhang,csak 8 hetesen.
Első terhességemmel 6+1-en, tehát betöltött 6. hét, plusz egy naposan voltam dokinál, volt szívhang is. De azért ez elég eltérő szerintem, ez még semmit nem jelent. Lehet, h lesz, lehet, h nem...
Utrogestan nekem már volt itthon (az előző vetélés miatt). Hívtam dokimat, mikor pozi lett a teszt, hogy na, akkor elkezdjem-e szedni? Mondta, hogy igen, és ugorjak be hozzá, ír még fel pár dobozzal. Velem így volt. Gondolom, ezt a hozzáállást orvosa válogatja... Én így még nem várt előtt 1-2 nappal elkezdtem a progipótlást.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!