Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire gyakori az áll...

Mennyire gyakori az áll pozitív teszt? Kinek volt már pozitív tesztje mejd megjött milyen fajta volt a teszt?

Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 06:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csak azért is érdekel mert legutóbbi ciklusom késett volt egy nagyon halvány pozitívom és utána nem mertem tesztelni mert elkezdtem barnázni 3 nappal mensi előtt és mikor megjött hát én még olyat nem éltem sok volt. 9 napig tartott és nem értettem az egészet. Remélem, most összejön szombatra nem várom. és bocs az áll- ért:-D csak hibásnak találta a gépem sima ált.
2015. jan. 27. 12:57
 12/14 A kérdező kommentje:
28 napból 34 napos lett.
2015. jan. 27. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Volt egy időn túli Testamed (német teszt) [link]

És egy Clearblue plusz-os teszt rá pár napra, barnázást követően, na itt keresgélni sem kell:

[link]

Viszont aznap még rögtön teszteltem ennél érzékenyebb teszttel, és az hómező volt, szóval tényleg fals pozitív lehetett ez.

A barnázás viszont nem jó jel, lehet, hogy nálad elindult valami és nem tudott megtapadni. Nézess hormonértékeket, főleg ösztrogént, prolaktint, progeszteront és TSH-t (illetve ft4 és ft3-at). Ha a TSH-d 2 fölött van, az pajzsmirigy-alulműködésre utalhat, akkor ne hagyd magad elhajtani, ameddig be nem állítják, hogy alatta legyen, vagy csinálj rá hormon tornát (pl aviva torna), az a progeszteronszintet is beállítja.

2015. jan. 27. 13:34
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem ázott el a teszt, rendeltetésszerűen használtam. Szerintem kifogtam egy gyengébb szériát mert 2/3 - a ilyen lett. Persze nem egymás után teszteltem el az összeset. :-) Időn belül jött ki a második a csík, időn kívül lett olyan pacás. :-)
2015. jan. 27. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!