Mennyire gyakori az áll pozitív teszt? Kinek volt már pozitív tesztje mejd megjött milyen fajta volt a teszt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 06:16
1/14 anonim válasza:
One step 3db időn belül pozi volt.halványan,valahogy éreztem hogy ez nem olyan pozi amire én vágyok,így megsem lepődtem mikor megjött.köv hónapban igazi pozikat teszteltem már 18hetes vagyok:)
2/14 anonim válasza:
ál=hamis
áll= álló helyzetben van vagy arcon található testrész
4/14 anonim válasza:
Nekem volt most olyan tesztem, igaz halvanyabb volt a masodik csik de latszodott. Nem a teszttel volt a gond hanem velem. Van egy cisztam es valoszinuleg amiatt mutatott fals pozitivat. Tobb mint 2 het keses utan jott meg. Es kozben csinaltam a tesztet. Elmentem orvoshoz is es o mondta ezt nekem.
5/14 anonim válasza:
Azt könnyen tesztelheted, hogy mások pozitívan vagy negatívan állnak hozzá az álladhoz! Kérd ki valakinek a véleményét, hamar kiderül a hozzáállása! :)
6/14 anonim válasza:
nekem még sosem tévedett, bármennyire is volt halvány, éppen látható az eredmény.
7/14 anonim válasza:
Vegyél x-epil tesztet, az sosem hazudik!
8/14 anonim válasza:
Szia, ez az én kérdésem: [link]
Élőben teljesen pozinak látszott majd "elfolyt" a második csík. Szintén One Step- es.
9/14 anonim válasza:
Bocsi ez a kérdés linkje: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
10/14 anonim válasza:
kedves utolsó, a tied nem álpozitív, hanem elázott
kérdező, ÁL nem ÁLL, és ritka. lehet, de nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!