Elvetéltem? 2 hetes terhességnél már beszélhetünk embrióról?
szia!
hát igen sajnos az is lehet:(
viszont
engem két hónappal ezelőtt 10 napos késés után a mentők vittek kórházba, mert az öcsém összeesve talált rám a görcsök miatt. én is erősen és alvadt darabosan véreztem. először azt hitték, hogy méhen kívüli, mert uh-n nem láttak semmit. vettek vért és egy csomó mindent megnéztek. azt mondták, hogy nem vagyok és nem is voltam terhes. azt, hogy akkor mi volt az az elviselhetetlen fájdalom és miért volt ennyire sok és darabos a vérzésem, azt mondták, hogy utólag nem lehet megállapítani, valószínű, egy jobban megért méhnyálka vált le...
ezért voltam öt napig kórházban....
remélem neked nem kell oda kerülni, ajánlom a meleg törölközőt, az eleinte nekem is enyhítette, bár attól elméletileg erősödhet a vérzés...
sok szerencsét, és "jobbulást"!
azért egy hét mulva egy nőgyógyászati vizsgálat nem árt!
Mindenképpen menj el dokihoz, biztos ami biztos, főleg, ha arra gyanakszol, hogy nem jól védekeztetek.
Nekem novemberben volt nagy görcsölésem, de azt két fájdalomcsillapító elmulasztotta. Nekem is darabosabb volt akkor a kelleténél a menszim. De akik elvetéltek azok azt mondták nekem, hogy egy jó 10 centiméteres valami jött ki belőlük. Tehát nem apró darabok, úgy hogy én úgy voltam vele, hogy nekem nem volt olyan, úgy hogy szerintem nem voltam terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!