Allitolag ma vagyok a 7 dpo-n es szombatra nem varom hogy mrgjojjon, mikor tesztelhetek ha nem jon meg? Hetfon jo, vagy korai lesz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 19:31
11/21 anonim válasza:
Miért ne lehetne a 7. dpo-n? Nem mindenkinek 14 napos a luteális fázisa.
Kérdező, linkeld be a hőgörbédet!
12/21 anonim válasza:
#11 ezt én is tudom, de kicsit számolj már:
Ha hétfő a dpo7. nap, és szombatra nem várja, akkor a ciklus utolsó napja az péntek, ami dpo11. nap lenne.
11 napos luteális fázissal aligha fog teherbe esni! Elég durva sárgatestelégtelenségre utal...
13/21 anonim válasza:
OFF Az alább belinkeltben hosszas levelezést folytatunk a mostani kérdezővel egy korábbi kérdésében, ami önmagáért beszél...
Aki elolvassa, majd rálát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
14/21 A kérdező kommentje:
Elirtam ' tehat hetfon kellene megjojjon ha 37 napos ciklussal szamitok akor 21.napon volt pe-m ami jan 19 volt es ha 35 napos akkor szombatra kell megjonnie es igy hamarabb volt pe-m , akkor ha azt veszem a 11dpon vagyok
2015. jan. 27. 15:57
16/21 A kérdező kommentje:
akkor jo :)
2015. jan. 27. 17:28
17/21 A kérdező kommentje:
es mikor teszteljek akkor ? olvastam hogy van akinek mar kimutatta a teszt 11-13 napokban vagy meghamarabb
2015. jan. 27. 17:33
18/21 anonim válasza:
Hát, a hőgörbéd alapján nem nagyon valószínű, hogy január 19-nél hamarabb történt volna meg az ovulációd. (vagy ha mégis, akkor viszont valami miatt extrém alacsonyra leesett a hőd... Az azt megelőző időszak meg sajnos erősen hiányos, így igazából meg még csak tippelni sem tudunk, mennyi lehet az alaphőd...)
19/21 anonim válasza:
Hétfőn tesztelj, ha addig nem jön meg.
20/21 A kérdező kommentje:
tudom , mert nem mertem minden nap csak hibe-hoba .... ha 19 en volt akkor a ciklus 21 napjan ami 37 napos ciklussam . de nem gond ...
2015. jan. 27. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!