Lehetek terhes ha gumival védekeztünk? Valaki járt már így?
Érdekes ahogy írod, elejétől fogva gumit használtatok és mégis van pozitív teszted. Egyszer olvastam ilyet, hogy a gumin lehet mikro repedés amit észre sem vehetsz de a sperma átjut rajta. Ki tudja.... persze nincs 100%-os védekezési módszer. Ami még fura hogy hol negatív hol pozitív a teszted.... Több márkát próbáltál? Vagy lett ugyan az a márka pozitív és negatív is?
A terhes tünetek nem mindenkinél jönnek olyan hamar. Nálam puffadás jelentkezett mikor halvány pozitív lett a tesztem, ennyire sosem puffadtam :D Hányni nem hánytam egész terhesség alatt sem. A cici később jött feszülésnek. Még ami ilyenkor van szeritnem mindenkiél, hogy fáradékonyság, éhség, ezek is korán vannak tünetként, de mindenkinél más tünet a jellemző.
Írd majd meg mit mondott a doki.
A Párod mit szól?
Hát a doki mondja meg a tutit, de érdekes, hogy volt pozitív teszted is. Viszont most hogy negatív nem valószínű a terhesség. Elvileg tévesen pozitív nem nagyon szokott lenni, mert a hcg-t mutatja ki, amit a baba termel, de lehet olyan ciszta is ami szintén termel ilyet.
Nem hinném, hogy terhes vagy.
hát ha értékelési időn túl akkor elvileg nem érvényes, bár fura hogy mégis pozitív.
De nem véletlenül írják rá hogy az eredmény az x percen belül, utána már nem érvényes.
Szerintem ha időn túl lett a pozitív a többi negatív nem hiszem hogy terhes vagy. Lehet kapsz valami gyógyszert ami meghozza. Vagy a stressz miatt nem jön meg, nyugodj meg nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!