Mindjárt megjon érzés ilyen korán?
Figyelt kérdés
Valaki volt hasonló helyzetben? Még egy hetem van a menstruációig és mindjárt megjon érzésem van plusz hasszurka. Sose éreztem ennyivel előtte még illetve tegnap volt egy kis barna pecsetelesem. Köszönöm a válaszokat!2015. jan. 23. 11:57
11/18 anonim válasza:
Hát nem tudom,de most eléggé mensi szerű görcseim vannak + elkezdett fájni a hátam...
12/18 A kérdező kommentje:
Nekem csak a mindjárt megjon néha hasszurka. Írd meg h.mi újság lesz veled. Nagyon drukkolok
2015. jan. 23. 12:42
13/18 anonim válasza:
Eddig nekem is ez volt.Most kezdett el fájni a hátam kb 1-2 órája
14/18 A kérdező kommentje:
Ne gorcsolj rá nagyon és ne kezdj el aggodni a hatfajas miatt az még nem jelenti azt h.meg fog jönni. Nyugi
2015. jan. 23. 13:01
15/18 A kérdező kommentje:
Másfél éve volt az h.elkezdett fájni a mellem hányinger elmentem orcoshoz mondta h.megfog jönni mondtam neki h.en így soha nem érzem. Megvizsgált már látta a petezsakot és utána kezdődött a mindjárt megjon érzés. Sajnos egy hét után elkezdtem verezni nem maradt meg a baba.
2015. jan. 23. 13:12
16/18 anonim válasza:
Hát nem tudom de inkább a rosszra számítok minthogy beleéljem magam.Egyébként nekem is volt vetélésem.
17/18 anonim válasza:
Szia! Nekem is így volt, mikor a kisfiammal teherbe estem. Ennyit tudok segíteni, és persze nagyon drukkolok. De ebből még bármi lehet, tényleg, az is, h mégis megjön. A lányommal nem volt semmi ilyen. Az egyetlen tünet, mielőtt megjött, h egyik éjjel arra ijedtem fel, h nagyon fent van a savam. De utána nem volt egyszer sem a 9 hónap alatt. Lehet, van valami ezekben a "jelekben", csak tényleg az is benne lehet a pakliban, hogy elindul a folyamat, de mégis sajnos megszakad vmi miatt.
18/18 A kérdező kommentje:
Igen sajnos bármi lehet. Valamelyik éjjel erős gyomorfajasra ébredtem. Jó lenne ha baba lenne de én se élem bele magam
2015. jan. 23. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!