Mindjárt megjon érzés ilyen korán?
Figyelt kérdés
Valaki volt hasonló helyzetben? Még egy hetem van a menstruációig és mindjárt megjon érzésem van plusz hasszurka. Sose éreztem ennyivel előtte még illetve tegnap volt egy kis barna pecsetelesem. Köszönöm a válaszokat!2015. jan. 23. 11:57
1/18 anonim válasza:
nem igazán tudom, mit szeretnél megtudni. ez akármi lehet, de tényleg!
2/18 anonim válasza:
Azt szeretnéd tudni esetleg lehet-e baba a dologban?
3/18 A kérdező kommentje:
Azt szeretném hogy mikre utalhat! Bármi lehet de mi? 2.valaszolo igen az is érdekel h.esetleg baba is lehet e vagy mi? Felfazasra is gondoltam mert sűrűn megyek pisilni de nem fáj nem erzek semmi olyat mint máskorfelfazasnal.
2015. jan. 23. 12:12
4/18 anonim válasza:
lehet baba is, meg semmi extra is. azért nem egyforma minden egyes napon a szervezetünk, a hormonjaink. nekem pl. a mostani mensesem elég lájtos volt, az előzőnél meg rohadtul fájt a derekam, előtte meg inkább görcsöltem. ha késik, teszt, és ennyi.
5/18 anonim válasza:
Hát szerintem nyugodj meg várd ki a mensi időpontját. Ha nem jön meg /késik tesztelj. igen lehet hogy utalhat arra is hogy baba van, sokan írnak ilyen tüneteket beágyazódás idejére (kb. 7 nappal az esemény után)
Semmi súlyos dolog nincs ami arra utalna beteg vagy, nagy baj van dokihoz kell menned. Figyeld magad a tüneteket.
De az is lehet rendetlenkedik a ciklusod lehet sok volt most a stressz stb.
Nem szedsz semmilyen gyógyszert táplálékkiegészítőt?
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinel a válaszokat. Nem szedek semmilyen gyógyszert és a stressz...hát pont most nyugodt korszakom van kivételesen. :-D
2015. jan. 23. 12:19
7/18 anonim válasza:
Azért írd majd meg mi lett veled! Ha babát akarsz akkor szorítok! :)
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megirom. Igen szeretnék már 4 hosszú éve
2015. jan. 23. 12:24
9/18 anonim válasza:
Én is ezt kezdtem el érezni mensi előtt 1 héttel és azóta is érzem minden nap.Én 11 dpo-n vagyok,hétfőre nem várom már én is 4 hosszú éve.
Szurkolok!
10/18 A kérdező kommentje:
Szurkolok én is neked. Én csütörtöre nem várom
2015. jan. 23. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!