Aki unja előre szólok meg se nyissa. De aki megértő megnézné nekem?
Élőben én is látom nagyon-nagyon halványan a második csíkot és a férjem is. Pedig volt már olyan tesztem amire azt mondta ilyet ő is tudna csinálni. A lényeg az, hogy azért érdekel ennyire, mert 5x5cm-es petefészek cisztám van. Voltam dokinál aki meg se vizsgált rendesen, mihelyst meglátta a cisztát rávágta ezért késik. Ha terhes is vagyok akkor késői fogantatás lehetett. Soha nem késett még, a cisztám se most jött elő. Van már egy gyerekem, vele is volt cisztám. Ti láttok vmit rajta? Köszi annak aki értelmesen válaszol, aki meg nem, arra úgyse reagálok.
Én ezen a képen teljesen negatívak látom ezt a tesztet. Ami pozitív, azt normál fényben is meg lehet állapítani.
Talán egy nagyon-nagyon halvány szellemcsíkot láttok rajta. Pár nap múlva ismételd meg :)
Egyébként a cisztával megérné elmenni egy magándokihoz, aki nem koptat le, hanem normálisan megvizsgál. 8-12 ezer forint egy alkalom, de az egészségetek többet ér.
Hát nincs mit habár én sokat nem tettem hozzá :).Azért majd írd meg mi lett!
5-ös
Ha nincs egy egyértelmű pozitív teszted, akkor mit vársz, milyen vizsgálatot szerettél volna?
Ha ezt a teszted megmutatod a dokinak, ki is röhög. Uh-on még semmit nem lehet látni. Majd a normális, szabad szemmel is látható pozitív teszt után két héttel menj dokihoz, addig minek.
Ezek az eredeti képek. De nem adja vissza azt amit én szabad szemmel látok. Hát tudja a fene. Mindig kiröhögtem én is mindenkit aki a tesztekkel szórakozott. De most, hogy nem jártam még így és ilyen zakkant lettem én is, megértem. :D Besorakoztam a lököttek táborába. Sebaj. De persze ha többet tudok biztosra akkor megírom. Most rendeltem 10-es teszteket neten hétfőn legkésőbb megérkezik. Addig meg ki kell derülnie. Mert ha azokkal se lesz egyértelmű hétfőig akkor tuti nem vagyok az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!