Nemvárt előtt + tesztek, de mindig megjön. Palástfű segíthet?
Nemrég óta próbálkozunk a babával és a kezdeti izgalom miatt mindig teszteltem már a nemvárt előtt 3 napon.
TUDOM, nem lett volna szabad :(
Látható 2. csík volt már 3 hónapon is, de mindig megjött.
Lehet, hogy nem elég vastag a nyálkahártya?
Orvos "elhajtott" mondván majd menjek vissza 1 év múlva, addig semmi gond, ha nem jön össze, de nem hagy nyugodni a dolog....
Ha + teszt volt, akkor elindult valami, ugye?
Mivel tudok segíteni?
Lehet ez progihiány miatt is?
ez az utolsó tesztem...kerestem egy másik orvost, febr. 3.-án megyek hozzá...megijedtem :(
köszönöm a válaszokat!
Igen, valoszinu, hogy progeszteronhiany/ösztrogendominancia az ok, a palastfü tea jo lehet, de lehet, hogy keves. Az aviva tornat tudom nagyon ajanlani, lehet ovastosan vegezni azutan is, hogy kimarad a menzesz es ott a 2. csik, de csak ovatosan.
Ezen kivül hasznalhatsz progeszteronkremet is, arrol is jok a tapasztalatok. De en a tornat javaslom a leginkabb.
Ijedségre sermi okod!! Annyi az egész hogy csinálnak a ciklus végén egy hormontesztet valószínűleg progrrszteron hiány áll a háttérbe és a ciklusod második felétől szedned kell majd. Viszont ne várj 1 évet mert semmi értelme.
Szerintem is vidd a tesztet a dokihoz, hogy lássa, hogy nem hülyéskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!