A closti kura után a 12.14. Napon kell mennem huvely uh ra. De csak a 14 napon tudok el menni azon belul nem. Szerintettek az már késö?
Engem már az 5. napra akart behívni a doki, de akkor sajnos temetésre kell mennem, aztán meg hétvége jön, úgyhogy csak a 8.napon fogok menni.
Szerintem a 12-14. nap az már késő, nekem azt mondták, ilyen kúránál előrébb jöhet a peteérés is.
Drága...annyi kérdést tettél már fel erről a clostys kúrádról,hogy ezért nem fog sikerülni.Szed be,szexeljetek a pároddal majd jelenj meg a 12 és 14 napon....
Egyébként ha 1 kérdésbe tennéd fel ezt az egészet akkor egyszerre kapnál rá választ...
Nyugodtan lepontozhatsz,nem fog érdekelni!
Előző válaszolónak abban mindenképp igaza van, hogy nem parázni kell, hanem középidőben szexelni. Attól teherbe lehet esni, az ultrahangtól aligha :) Szóval attól még, hogy esetleg a 14. napon már nem lát az orvos érett tüszőt, attól még lehet sikeres a ciklus. Én kétszer úgy estem teherbe Clostis hónapban, hogy nem mentem UH-ra egyáltalán. Csak a pozitív teszt után.
Szóval be kell saccolni a peteérést, aztán előtte, aznap másnap hajrá. Nekem bevált recept.
Szóval a szexxel nehogy kivárd az ultrahangot, előtte már akciózzatok. Ha a doki meg nem repedt tüszőt lát, netán többet is, akkor majd lehet, hogy ad be tüszőrepesztőt, és majd elmondja, mikor kell összebújni újfent. De ha már csak a tüsző hült helyét találja, akkor nagy esély van rá, hogy előtte pont jókor voltatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!