Túlstimulálhatott a closti? Mi lehet velem? Volt már ilyen valakinek?
Sziasztok!
Első clostis ciklusomban vagyok a 18.-ik napon. Már egy hete vannak görcseim, 5 napon keresztül iszonyatosan szúrtak a petefészkeim, az 2 napja elmúlt, viszont rengeteget pisilek, kemény a hasam alja, és tegnap este mikor összebújtunk fájt. :(
Voltam dokinál tegnap, a kézi vizsgálat és az uh is fájt. Azt mondta az orvos várjunk még, mert szerinte napokkal ezelőtt volt ovulációm. Uh-n kevés szabad hasűri folyadék látszódott, petefészkekben apró follok, viszont a nyálkahártyám 13,6 mm-es volt.
Először arra gondoltam cisztáim lettek, de azt kizárták.
Nagyon furi a hasam, olyan érzés mint mikor terhes voltam, csak azt meg még lehetetlen hogy érezzem, hiszen elvileg csak mostanában volt ovulációm.
Túlstimuláltak már valakit? Miket éreztetek ilyenkor? Az orvos észrevette volna ha erről van szó?
Kétségbe vagyok esve... :(
Köszönöm a segítséget!
Nyugodj meg kérlek, nekem 7 clostys hónapom volt és az első hónapban pontosan így éreztem, ahogy Te.
Annyival másképp, hogy szó szerint sírtam a fájdalomtól mikor megnőttek a tüszőim (2x1 clostytól 5 napon át lett 12 db tüszőm, ami óriásira nőtt) és megrepedtek.
Utána is nagyon fájt az együttlét, az UH-ozás és az egész hasam fájt, fel voltam puffadva, mint aki terhes.
Ez természetes, az első hónap ilyen, utána már sokkal jobb lesz :)
Nincs semmi baj, nyugodj meg. Ha sok husit eszel és sok vizet iszol, az a hasűri folyadék nagyon hamar felszívódik és nem fog annyira feszíteni a hasad.
Te jó ég! 12 tüsző? Én előtte nem voltam uh-n, doki nem mondta, így nem tudom mennyi lehetett. Terhes is lettél vagy az ennyi tüszőnél esélytelen?
köszönöm a tanácsot, akkor iszok amennyit csak tudok! Remélem segíteni fog.
Szia.en is szedtem,ma vagyok a 17.napon.
(En mar szedtem régebben is a masik gyerekemnel)
Sajnos normális,amit érzel,ahogy előttem is írtak az elso hónap a legrosszabb.
Mikor az előző babam sikerült a 13.napon egy kb 21mm tuszom volt,meg még mellette pár kisebb dominánsabb.(de nem 12!!)
Most voltam a 9.napon es volt egy 18-19mm,meg 3-4kisebb,de azok is jónak indultak.
Tegnap voltam kontrollon,volt ovum,de igy is maradt 1-2 ami majd magátol felszivodok.En is direkt a ciszta miatt kerdeztem ra.
Szerintem ne aggódj,mert ha arra esélyed lenne,akkor a doki mondta volna,hogy nem volt ovud es tulnotte magát cisztava a tuszod.
Drukkolok,hogy sikerrel járj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!