Ti is látjátok rajta a halvány csíkot? Kicsit reménykedhetek hogy végre sikerült teherbe esnem?
Én is látom rajta a 2-dik csíkot igaz iszonyat halványan :).
Szurkolok,hogy erősödjön!
Remélem 2-3 nap múlva én is ilyet foghatok a kezembe :)!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Tényleg nem háborgok az ilyeneken, hiszen pont a véleményekre vagyok kíváncsi. Este megfogadtam, hogy nem tesztelek hétvége előtt, és mensi kimaradás előtt sem többé.
Egyszerűen engem is elkapott ez a láz, hogy idő előtt mutassa ki a teszt a terhességet, nem nehéz, hiszen itt egy csomó idő előtti pozitív teszt az oldalon... Nem is csoda hogy sokan megzavarodnak ezeket látva... :)
Én is látom a 2 csíkot, de majd pénteken ugrik a majom a vízbe. Ha ne adja Isten nem tudott rendesen megtapadni a petecsomó, akkor meg fog jönni.
Alapszabály, hogy a nemvárt napjáig csak kémiai a terhesség. A valódi terhesség onnan kezdődik, hogy sikerült a beágyazódás. Ez pedig a 4. és 5. hét között derül ki.
Az 5. hét előtti terhességek 70%-a megy el.
Nyilván drukkolok neked, csak szeretném jelezni, hogy nem véletlenül modják, hogy a nemvárt napján kell tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!