Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti is látjátok rajta a halvány...

Ti is látjátok rajta a halvány csíkot? Kicsit reménykedhetek hogy végre sikerült teherbe esnem?

Figyelt kérdés

[link]

Pénteken lenne esedékes a menstruációm.

köszönöm!

2015. jan. 21. 22:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

Én is látom rajta a 2-dik csíkot igaz iszonyat halványan :).

Szurkolok,hogy erősödjön!

Remélem 2-3 nap múlva én is ilyet foghatok a kezembe :)!

2015. jan. 22. 07:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szimpatikus a hozzáállásod, hogy nem háborodsz fel azokon a válaszokon, hogy negatív. Láttam, hogy már nem egyszer kérdeztél a terhességről. Szívből kívánom, hogy legyen babád, de ne tesztelgess ilyen korán. Kb. szombaton ráértél volna. A HCG-szint kétnaponta duplázódik.
2015. jan. 22. 07:44
 13/25 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó! Tényleg nem háborgok az ilyeneken, hiszen pont a véleményekre vagyok kíváncsi. Este megfogadtam, hogy nem tesztelek hétvége előtt, és mensi kimaradás előtt sem többé.

Egyszerűen engem is elkapott ez a láz, hogy idő előtt mutassa ki a teszt a terhességet, nem nehéz, hiszen itt egy csomó idő előtti pozitív teszt az oldalon... Nem is csoda hogy sokan megzavarodnak ezeket látva... :)

2015. jan. 22. 07:52
 14/25 anonim ***** válasza:
Én száradásinak látom. A + sokkal egyértelműbb, még ha halvány is.
2015. jan. 22. 10:11
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Én is látom, nem kellett keresgetnem. De várd ki a hétvégét, tesztelj újra, az a biztos. :) És várjuk a fejleményt.
2015. jan. 22. 13:05
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
Én is látom!!!
2015. jan. 22. 13:20
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Én is látom a 2 csíkot, de majd pénteken ugrik a majom a vízbe. Ha ne adja Isten nem tudott rendesen megtapadni a petecsomó, akkor meg fog jönni.

Alapszabály, hogy a nemvárt napjáig csak kémiai a terhesség. A valódi terhesség onnan kezdődik, hogy sikerült a beágyazódás. Ez pedig a 4. és 5. hét között derül ki.

Az 5. hét előtti terhességek 70%-a megy el.

Nyilván drukkolok neked, csak szeretném jelezni, hogy nem véletlenül modják, hogy a nemvárt napján kell tesztelni.

2015. jan. 22. 14:12
 18/25 anonim ***** válasza:
Talán látszik valami, de tényleg tesztelj hétvégén is. Drukkolok.
2015. jan. 23. 12:13
 19/25 anonim ***** válasza:
Péntek van! ????
2015. jan. 23. 13:10
 20/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Még nem jött meg, tesztelni nem mertem, megpróbálok türelmes lenni ami nagyon nehéz. A melleim fájnak kicsit, ezen kívül semmi. Írok még!
2015. jan. 23. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!