Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes tesztelni?

Mikor érdemes tesztelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11 évig szedtem fogamzásgátlót. 4 hónapja hagytam abba. Eddig mindig pontosan 28 napra jött meg a havim, 3-4 napig tartott (a gyógyszer abbahagyása után is). Most pénteken kellett volna megjönnie, ehelyett hétfőn délután volt valami barnás színű menstruáció szerűségen. Aztán semmi. Tegnap pirosas-barnás valami. Egy tampont használtam el. Azóta meg csak rózsaszínes cseppek néha-néha.

Azt még érdemes tudni, hogy náthás lettem, 4 napig volt hőemelkedésem, meg köhögtem, amire kaptam gyógyszert (nem antibiotikum).

Szerintetek ez a betegséggel függhet össze? Érdemes valamikor tesztet csinálni, vagy hagyjam, várjam meg a jövőhónapot?

Előre is köszönöm válaszokat! :-)

2015. jan. 21. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha már késik, érdemes tesztelni. Ha ritkán vagytok együtt, az utolsó valószínűleg sikeres aktus után két héttel is pozitív lehet a teszt. (én mindig így teszteltem, 2 gyereknél is pozitív volt aktus után 12 nappal)

Megfázás nem csinál ilyen zavart normális esetben, sem az alap gyógyszerek. Az antibiotikum sem.

2015. jan. 21. 10:57
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem voltunk ritkán együtt, épp ellenkezőleg. Rajta vagyunk a dolgon. :-)

Ha most pénteken kellene megjönnie, és csinálok egy tesztet hétfőn, az elvileg jó...(?)

2015. jan. 21. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltatok együtt védekezés nélkül? Nem hiszem, hogy terhes vagy, inkább valamilyen hormonális dolog lehet a háttérben, de megnyugtatásképpen azért tesztelnék a helyedben.
2015. jan. 21. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Most olvastam, hogy rajta vagytok a dolgon. Korábban nem volt jellemző sosem a barnázás? Ha pirosas színű, akkor valószínű, hogy nincs baba, de ha ma teljesen elmúlik, akkor azért tesztelj egyet a biztonság kedvéért.
2015. jan. 21. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, hétfőn már jó, ha addig nem jön meg és pontosak a ciklusok.
2015. jan. 21. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
5 napja kellett volna megjönnie? Én már teszteltem volna a helyedben!
2015. jan. 21. 11:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem. Rosszul írtam. Eredetileg holnapután kell megjönnie, ehelyett tegnapelőtt jött meg valami.
2015. jan. 21. 11:32
 8/9 A kérdező kommentje:
mégsem írtam rosszul :-)
2015. jan. 21. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj, akkor csak a múlt idő tévesztett meg, bocsi:)

Simán lehet beágyazódási tünet is, amit írsz. Nem is olyan ritka eset.

Akkor a helyedben én hétfőn tesztelnék. És drukkolok;)

2015. jan. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!