Lehetek terhes, ha még jóval az orgazmus előtt kivette belőlem a barátom a péniszét?
Az előváladék jóval az orgazmus előtt jön! Ha a pasid be van gerjedve, akkor rövid időn belül, akár már a petting során is "ki jöhet", tehát már simán a behatolás előtt olyan lehet a farka.
Figyelj, ne haragudj meg, de te nagyon hülye vagy több okból is!
Ha attól félsz, hogy terhes leszel a megszakításos szextől, akkor miért mész egyeltalán bele? Hülye vagy???? Ha terhes leszel, az csak a TE bajod lesz, nem a srácnak kell elmennie abortuszra, vagy szülni, ha úgy alakul, hanem NEKED!! Térj már észhez!!!
Komolyan mondom, elképeszt, hogy a mai fiatalok (pedig én se vagyok öreg, 24éves vagyok) hogy lehetnek ilyen felelőtlenek! Ráadásul már az első szexnél!?!?!?!
Komolyan, nem tudok mást mondani, mit hogy geci hülye vagy, a pasid meg egy faszparaszt kretén, főleg, ha már tapasztaltabb, mert akkor neki kellene (kellett volna) "vigyázni rád"!
Teljesen ki vagyok akadva!
Sok hülye! Mielőtt nekiálltok dugni, tájékozódjatok, hogy mi merre, hogy óra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!