Görbe szakértők megnéznétek nekem is?
Figyelt kérdés
A ciklusaim 30-32. naposak.Aggódok,hogy nem megy feljebb a hőm csak stagnál ovu óta.
2015. jan. 20. 13:39
1/12 anonim válasza:
Szia. Ez a gorbe tokeletes. Nem tudom mire erted, hogy nem megy feljebb ha egyszer mar felugrott. Vagy talan ebbol akarod kideriteni, hogy van e baba?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem a babát akarom kideríteni hanem arra vagyok kíváncsi nem-e lett cisztám.Eddig mindig ovu után felment 36,8-37-re és akkor ugrabugrált az értékek között,de most olyan mintha vonalzót nyelt volna az egész.
Tudom,hogy babára csak a mensi napján vagy ovu után 18 magas nap mellett lehet következtetni.
2015. jan. 20. 14:27
4/12 anonim válasza:
ha még 5 napig fennt van, tuti ott a Babó!!!
Jó vonalzót nyelt a görbéd... mindig ilyen? :)
5/12 A kérdező kommentje:
Soha nem volt még ilyen a görbém.Állandóan olyan mint a hullámvasút....ez,hogy miért ilyen nem tudom.
2015. jan. 23. 11:35
6/12 anonim válasza:
De ez nagyon szuper... :) drukkolok :)
7/12 anonim válasza:
Talán a tea teszi, hogy ilyen a görbéd, nekem is hasonló volt, mikor ittam.
8/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan szerintem a napi 3*2dl cickafark csinálta ezt.Eddig is ittam a teákat de a cickából csak napi 2*2dl.Most az új adag olyan ovufájdalmat csinált 2 nap is,hogy alig tudtam lábra állni :).Remélem fent is marad habár most nagyon fáj a hátam...
2015. jan. 23. 14:49
10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos kedden nagy görcsök és sok alvadt vér darabokkal megjött :(
2015. jan. 29. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!