Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs (LH) teszt szakértők...

Ovulációs (LH) teszt szakértők? Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Ciklus 15.napján negatív lh teszt ( látható második csík, de ez negatív)

Ciklus 16.napján szinte észrevehetetlen második csík.

Ciklusaim ált 30-32 naposak, és most legutóbb késett 8 napot.

Az,hogy az egyik napon látható volt, a következő napon nem a második csík azt jelenti,hogy valószinüleg lekéstem?

Ovus tüneteket nem jelentkeztek.

Az utolsó ovulációm dec 24-én volt, a menszesz pedig január 5.

2015. jan. 20. 07:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt érdemes abból kiindulni, hogy legutóbb késett 8 napot, mert akkor az ovud is 8 napot késett... viszont értem, hogy mi a problémád.

Ergo még a 16. nap is túl korai tesztelni. Ahogy számolom amúgy, a 16. napod az ma van, és reggel teszteltél... ovu tesztet mindig délután vagy este csinálunk. Lehet, hogy délutánra olyan erős lesz, mint a tegnapi, és akkor viszont most lesz majd ovud és nem késtél le semmit. Pláne, ha szokott lenni középidős fájdalmad, akkor még biztosan nem következett be... nézd meg újra késő délután, hátha.

Egyébként ha a feltevésem nem állná a helyét, akkor tanácsolom, hogy egyszer egy egész hónapot tesztelj végig, és akkor nagyjából be fogod tudni lőni az idejét.

Én is erre készültem volna szeptemberben, de azóta sem jött meg. :) 22hkm

2015. jan. 20. 07:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen elnézést, szoval vasarnap, azaz a 14.nap délután teszteltem a halvány második csíkot, tegnap azaz a 15.napon meg a szinte semennyire sem látszódó második csíkot. De mindkétszer 17-18 óra között, tehát nem reggel.
2015. jan. 20. 07:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Neked meg gratulalok :-)

Valahol en is ugy gondolom, hogy nem kestem meg le, csak elbizonytalanitott a tegnapi. De csinalok ma is delutan. Nagyon kíváncsi leszek a következő napokra.

2015. jan. 20. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor viszont nem értem, de szerintem sem késted le. :) Szorítok, hogy elcsípjétek még, és köszönöm szépen! :)
2015. jan. 20. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!