Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ettől lehetek terhes?

Ettől lehetek terhes?

Figyelt kérdés
a párommal szeretkeztünk és védekeztünk is csak az a probléma hogy lecsúszott a gumi és kicsit késöbb vettük észre... de annyit tudok hogy nem mennt belém és nem tudom hogy így lehet e teherbe esni

2015. jan. 19. 22:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
és azota menszesz helyett barnás színü a meszeszem és rendszertelen 1 hónapba 2 szer jön meg. de az se rendes menstruacio
2015. jan. 19. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen mivel kerûlhetett beléd elôväladék
2015. jan. 19. 22:06
 3/16 A kérdező kommentje:
hany % eselye van annak hogy elovaladektol gyek terhes?
2015. jan. 19. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:

a kommented alapjan ez mar honapokkal ezelott tortent? vagy valamit elirtal.

Anyam besirok ne haragudj de lecsuszott ovszer mellett az a csoda ha nem leszel terhes. nekem van ismeros akiknek az elso gyerek igy jott oszze van olyan akiknek a harmadik. ok is azt hittek hogy nem folyt ki semmi...

Ilyen esetben -bar keso banat - mindig irany a hazirovos (akarmelyik) vagy egy nogyogyaszat es esemeny utani gyogyszert kell kerni (lorugasnyi hormon es egybol lelokodik a mehnyalkahartya azaz nagy esellyel nem tud sehol megtapadni az embriocska, persze ez se 100%-os "vedekezesi mod")

Ha jol ertem es nem most tortent, akkor holnap irany egy gyogyszertar terhessegi tesztet kell venni es megnezni az eredmenyt (rapisiles utan, hasznalati utmutatot alaposan olvasd el!!)

akar pozitiv akar negativ utana irany a nogyogyasz vagy lehet leginkabb egybol nogyogyasz aki ha mar az emlitett ovszerlecsuszas legalabb 6 hettel ezelott tortent akkor ultrahanggal latni fogja a terhesseget ha meg nincs mit latni akkor is segithet a nem normalis ket hetente bekovetkezo barnazasodon.

bocs

2015. jan. 19. 22:17
 5/16 anonim ***** válasza:
60% mert vagy terhes vagy vagy nem. de itt szo sincs elovaladekrol az ovszerben ha volt "anyag" akkor az nem elovaladek! (de mindjart megnezem neked valami orvosi oldalon)
2015. jan. 19. 22:19
 6/16 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat. vettem tesztet az egyik halvany pozi volt a masik negativ voltam nogyogyasznal is de egyenlore nem latott semmit.. momdjuk hasi ultrahangon voltam nem huvelyin ezen a heten fogok vissza menni
2015. jan. 19. 22:23
 7/16 A kérdező kommentje:
de amugy mennt el bennem a baratom
2015. jan. 19. 22:26
 8/16 A kérdező kommentje:
de ez a barnazas viszont azota van amiota volt ez a dolog. most lehet hogy hulyenek fogtok nezni de ugyerzem hogy terhes vagyok.. mert van egy par olyan tunet ami ra illok.. pl faradekinysag , mindennapos emelyges, akkor izzadosabn lettem, ho ingadozasom szokott lenni, meg sokat eszek regen alig ha ettem egynap egyszer ketszer mostanaba meg allandoan eszek , akkor szokott lenni mell feszulesem erzekenyebbel a mellbimboim stb...
2015. jan. 19. 22:30
 9/16 anonim ***** válasza:

50, nem 70

nagyon keves az esely az elovaladekbol teherbe esesnek de pontos %-ot nem.irnak ra. kutatasok szerint van hogy nincs elo sperma vagy semennyi sperma egy elovaladekban, de mas kutatasok szerint van.

Azoknal a paroknal akik megszakitott kozosulessel vedekeznek (ott elvileg ha valoban ugyes a ferfi az ejakulacio nem tortenik meg a huvelyben de az elovaladek bizony oda kerul (mert azt nem erzik, de legfokeppen az nem szabalyozhato hogy jojjon vagy ne jojjon), szoval a statisztikak szerint a parok 50%-a babat fog varni ezzel a modszerrel.

ne itt ragodj hanem holnap menj nodokihoz. Az kiderult hogy mikor is esett meg veletek a "baleset"?

2015. jan. 19. 22:33
 10/16 anonim ***** válasza:

kozben nem lattam a kommentjeid.

Hat akkor nagy az esely. es elsore volt halvany pozi a teszt? vagy masodjara?

na mindegy. Remelem szeretnel babat es akkor varandos is vagy. szivesen lennek a helyedben. Ha meg nem szeretnel akkor szoritok hogy csak az ijdetsegtol kepzeld be a tuneteket...

a barnazasnak ket gyakori oka lehet az egyik hogy kb. egy hettel a varhato menszesz elott beagyazodasi verzest tapasztaltal ami akar barnas is lehet (de soha nem tart napokig!) napokig barnazni pl. progeszteron hiany miatt lehet (ezt lehet a terhesseg elejen is).

2015. jan. 19. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!