Lehetek terhes?!
Figyelt kérdés
3 hónapig szedtem fog.gátlót amit December 27-én abba hagytam mert 1 hét szünetet kellett tartani és 3-án kellett volna elkezdeni de nem kezdtem. December 30-án megjött, 28 napos ciklusaim vannak. 31-én, 1-én, 2-án és most 10-én voltunk együtt úgy hogy "végigment" . Nem mesélem be magamnak a terhességet de olyan furcsa érzésem van. Ma pl reggel szédültem pedig nem szoktam soha meg mintha hőhullámjaim lennének és alul fájdogál egy picit a hasam arról nem beszélve hogy fáradékony vagyok pár napja. Bnőim mondták hogy ne csináljak még tesztet várjam meg míg megjön. De kiváncsi vagyok mi a véleményetek!2015. jan. 16. 20:57
1/2 anonim válasza:
Ha nem védekezel, és szexelsz, lehetsz terhes.
De ezt itt pontosan senki meg nem mondja neked, hogy tényleg az vagy-e.
Az biztos, hogy bármiféle tünet elég korai lenne. De nem kizárt. A fogamzásgátló miatt is érezhetsz furcsa tüneteket, hiszen abbahagytad, és a szervezet most újra rendeződik.
A teszttel valóban érdemes megvárni a következő várható mensi első napját.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk egyáltalán. Tudom hogy koraiak lennének a jelek rengeteget olvasgattam ma ezzel kapcsolatban viszont nem zàrják ki ezeket. A fog.gátlónál mikor elkezdtem szedni..nem vettem észre különbséget. De akkor lehetséges hogy ez az oka. Azért köszönöm!
2015. jan. 16. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!