Hányan vagyunk most itt akik ebben az évben már terhességet szeretnének?!
Csak most olvastam a kérdést, de csatlakoznék én is.
Ez a 4. próbálkozós évünk, több probléma van, de hiszem, hogy ez a mi évünk lesz.
Én 29, párom 33.
Drukkolok mindenkinek! :)
nekem már sajnos 3 elment.
Nagyon az elején volt, valószínűleg túl későn történt meg a megtermékenyítés, mert aktus után 5-8 nappal apró véres cseppek lettek a bugyimon, illetve egy másik alkalommal 4. napra véres nyák volt egyszer a wc papíron.
Mondtam az orvosnak is hogy utána nagyon erősen, darabosan jött meg holott nekem az első nap alig van valami meg mg a másodikon sem a 3. napon szokott ömleni...
Erre mondta hogy az nem a sextől volt, hanem a beágyazódás nem sikerült, vagy a szervezet kilökte.
Megvizsgált és méhszájsebem sincs egyáltalán nincs semmi ami erre okot adna, tehát ezt a természet így rendezte el.
Ezért írtam, hogy lehet hogy egy év is beletellik mi minden hónapban úgy megyünk neki, hogy most bejön és mégsem jön be.
Mi a lányomnál voltunk így, hogy fél évig próbálkoztunk, reménykedtünk. Fél év után azt mondtam, hogy nem érdekel, majd jön, amikor jön, én nem fogok ezen idegeskedni... Abban a hónapban megfogant. :D
Most, a másodiknál még csak nem is stresszelek rajta, mert nem "sürgős", mégsem akar jönni. Úgy álltunk rá a babaprojektre szeptemberben, hogy a lányom még cicizik, és reménykedünk, hogy nem lesz semmi gond, ami miatt be kell feküdnöm, illetve hogy 9 hó alatt leszokik.
Nem baj, ha csak pár hónap múlva jön, mert több időt hagyunk a "nagyobbnak", de azért nagyon várjuk már. :)
2 évesen még szopik? Ez azt jelenti, hogy van mit, mármint van anyatej?
Vagy csak megszokásból csinálja?
Unokahúgomnak van egy lánya ő már 5 éves de anno meg sem ette az anyatejet, sem cumisüvegből sem természtesen!
Válogatott a kis drága :)
Mivel éhen nem halhatott, adtak neki drága német tápszert- azt zabálta két pofára. Magas és nyúlánk kislány, nem kövér, nem is lesznek súlyproblémái soha szerintem.
Sziasztok Lànykàk!
Szerrtnèm megkérdezni tőletek, hogy szed-e valamelyikőtök folsavat?
Nem csak a beàgyazódàst segití elő, hanem àllítólag segít beàllítani a cuklusodat!
Nekem meg az utolsó kette kicsit màshogy jött meg! Múltkor késett egy hetet, most meg szerintem pàr nappal előbb fog.Fogamzàs gàtlót nem szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!