Hányan vagyunk most itt akik ebben az évben már terhességet szeretnének?!
Én is! :) első baba lenne, 24 éves vagyok.
Reméljük, mihamarabb sikerül 😊
Sziasztok!
Szívesen beszállok én is a beszélgetésbe:)
November óta próbálkozunk. Első baba. 25 éves vagyok.
2015-ös terv, hogy Karácsonyra hárman legyünk, vagy legalább már nagy pocakos legyek:)
Olyan jó látni hogy ennyien vagyunk,mindenkinek sok akciót kívánok :)
Nekem is novemberben volt korai vetésem,remélem sikerül idén,bár mi még nem merünk próbálkozni csak 1-1,5 hónap múlva...
En irtam h 13-14.dpo-n vagyok.
Annyira nem vetem bele magam h hot merjek stb. De azert figyelgetem a dolgokat. Szeptember ota probalkozunk mi is a kistesoval. A lanyom is menzesz elott fogant. Most januar 8an lett volna aktualis a menzesz idopontja de 5-6an egyutt voltunk. Azota se jott meg de a ma reggeli tesztem negativ lett. A melkbimboim fajnak, feher vizes folyasom van, a hom 37,2 fokyamatosan. Lehet korai volt meg a teszt. Szerdan megyek orvoshoz ha addig se lesz pozitiv a tesztem majd o megmondja mi a szituacio. Gondolom elkuld uh-ra es egy vervetelre is. :-)
Amugy van egy 2 eves kislanyom en 26 eves vagyok. Ha most sikerult a babocank pont a 27.szuletesnapomra lennek kiirva :-)
Sziasztok! Mi is 5 hónapja próbálkozunk. Okt-ben volt egy kémiai terhességem. azóta semmi. én 28 párom 33. első babánk lenne. :) Nagyon szeretnénk ha idén már kopogtatna a gólya.
Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok :)
Sziasztok.Csatlakozom én is :-)
Mi is várjuk h. leteljen tanácsolt idő,de tudom,érzem idén hárman leszünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!