Esetleg ti láttok rajta valamit?
Figyelt kérdés
Korai teszt, 11. dpo. Csak kíváncsiságból csináltam reggel. Legközelebb csak csütörtökön tesztelek.
Ovu után egy hétre (7. 8. 9. 10. nap) gyengébb mensiszerű fájdalmaim voltak, ami eddig egyáltalán nem volt jellemző.
Ezért gondoltam, hogy ellövök egyet.
2015. jan. 18. 14:33
11/34 anonim válasza:
Halvány pozitiv !!! 2 nap mulva csinálj még egy tesztet ! Drukkolok !!
12/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Megírom mi lett!
2015. jan. 18. 17:04
13/34 anonim válasza:
Én is látom halványan! Nagyon drukkolok! Majd írd meg mi lett a következő teszt eredménye! ;)
14/34 anonim válasza:
Szia! Az az én tesztem is halvány pozitív lett, a tiédhez hasonlóan, és szintén 11.dpo-n járok... Képen nekem is rosszabb, de élőben tisztán kivehető rajta a második csík, még a párom is tisztán látta rajta! :) Úgyhogy én azt mondom, h ez bizony pozitív!!! Én kedden tesztelek megint.
17/34 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg igazatok lesz, és alakulóban van valami/valaki! :)
Kicsit aggódom a teszt miatt, mert ez ilyen olcsó vaterás. Csak nem csap be?!
Ment a zöld kezecske mindenkinek, kivétel nélkül! :)
2015. jan. 18. 19:20
18/34 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Drukkolok, hogy erősödjön a második csík!!! Lehet kedden tesztelek egyet én is, hátha... :D
2015. jan. 18. 19:23
19/34 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív,nem kérdés.Nem tudom hogyan lehet erre azt írni,hogy negatív...
20/34 anonim válasza:
Az egyértelmű pozitív nem kérdéses! Az rögtön látszik, mindenféle szem-meresztgetés nélkül! Ez közel sem olyan teszt:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!