Ha nincs tojásfehérjés nyákom, akkor a ovulációm sincs?
Figyelt kérdés
14.napon vagyok, és nincs ilyen nyákom. Tudom,hogy lehet 2-3 nap múlva is ovu, na de az a nyák hány nappal kezd el termelődni ovu elött? 1? Vagy csak aznap?2015. jan. 18. 08:58
1/9 anonim válasza:
én oszintén sose figyelgettem a "nyákomat"... pfuj
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor Téged nem kérdeztelek.
2015. jan. 18. 09:28
3/9 anonim válasza:
Nekem sincs, pedig régebben volt. Kb 1 éve nincs, pont mióta gyerekkel próbálkozunk. Én voltam már vizsgálatokon, és nekem bizonyítottan nincs normális peteérésem, 16 cm-es az érett petém, és az kicsi. Azt mondta rá a doki, hogy ez nem rendes tüszőrepedés.(nem tudom amúgy hogy akkor mi, mert amikor meg uh-n voltam semmi ilyet nem mondott az ultrahangos, csak annyit, hogy próbálkozzunk a 11. nap körül.) Érzem az ovulációs tüneteket, 25 napos ciklusaim vannak, de tojásfehérjés nyákom nincs.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ovu én is meg szoktam érezni, de ilyen nyákra nem emlékszem, mondjuk való igaz, ogy sosem figyeltem.
2015. jan. 18. 09:44
5/9 anonim válasza:
pfuj? te leragadtál az óvodában. Azóta biztos eltelt némi idő ha megtanultál írni.
6/9 anonim válasza:
ha vizes van, az is jó. Nekem sincs amúgy kimondottan tojàsfehérje szerű mindig.
7/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nincs. Nekem altalaban nem volt, csak ritkan, megis terhes lettem 2x. Nem orvenyszeru, de egy jo jelzes arrol, hogy van. Merd a hodet ebredeskor, nekem az elarulta, hogy van.
8/9 A kérdező kommentje:
Van ovulációs tesztem, elkezdem használni azt is. Kiváncsi leszek, mit fog mutatni és milyen nyák lesz.
2015. jan. 18. 13:53
9/9 anonim válasza:
Nekem se mindig volt, tán egy-két alkalomra emlékszem, mikor láttam, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót közel két éve. 14 hetes terhes vagyok, abban a hónapban sem láttam, mikor megfogant a babánk, nem is tűnt fel, hogy mikor volt egyáltalán peteérés, pedig ezek szerint nyilván volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!